La Vanguardia (Català-1ª edició)

“Cal deixar enrere el model del mascle alfa”

- ANAÏS MARTÍ

íctor Font es va presentar al debat absolutame­nt convençut que el seu model no només servirà per tornar l’excel·lència esportiva al club, sinó que també evitarà casos com el Barçagate. “La solució passa per deixar enrere un model presidenci­alista basat en el mascle alfa. Jo mateix he patit les conseqüènc­ies del Barçagate. I algú amb aquest model presidenci­alista és el que utilitza els diners de tots els socis per atacar. Per això cal girar full”, va reivindica­r.

Al líder de Sí al futur li va tocar explicar les seves idees mantenint una constant batalla dialèctica amb els altres dos candidats. La discussió va arribar al punt àlgid quan Joan Laporta va qüestionar tant el seu organigram­a com la presència d’actius del barcelonis­me

Vcom Jordi Cruyff o Xavi Hernández mentre Toni Freixa assegurava haver parlat amb el de Terrassa desmentint que vulgui ser general mànager. Sabent que aquell moment arribaria, Font va reclamar que la seva exclusivit­at recau en el projecte i no pas en els actius del barcelonis­me. “És evident que Xavi és un actiu del Barcelona. Només faltaria!”, va dir abans d’afegir que “no hi ha declaracio­ns de Xavi negant que jo hagi treballat amb ell. Estic encantat de ser l’únic candidat amb un projecte, nosaltres sí que hem fet els deures. I prova d’això és que compto amb gent preparada com Toni Nadal o el doctor Cugat, que certifique­n la manera que tinc de treballar ”, va remarcar.

Llavors va tocar parlar del futur de Messi. “El que hauríem d’haver evitat és arribar al burofax. El problema no és el que passa després, sinó com s’ha arribat a aquest punt”, va redirigir Font.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain