La Vanguardia (Català-1ª edició)

Pedri comença la remuntada

La sorprenent recuperaci­ó del canari és un incentiu per al Barça, que busca la final

- FUTBOL TORNADA DE LES SEMIFINALS DE LA COPA

no li fa mal”, descobreix­en.

La remuntada comença per Pedri, autor de tres gols i quatre assistènci­es. Però seran necessaris més arguments i... gols en els 90 (o 120 minuts) que separen el Barcelona d’una nova final. Bé ho sap Koeman, que va avisar el seu equip que no ho tindrà gens fàcil i que no li valdrà calcar el partit de dissabte, que va ser molt bo. Caldrà un punt més. “Després del resultat de l’altre dia tenim confiança de guanyar, però cal fer un partit encara millor per poder passar”, va receptar. “Però res no és impossible”.

Segons a la Lliga, arribar al partit per optar a la Copa seria “una injecció de moral”. “Pensem que podem fer-ho i volem fer-ho”, va animar. Però va fer èmfasi sobretot a no encaixar perquè si el Sevilla marca un gol el Barcelona en necessitar­à quatre. “La porteria a zero serà vital”.

El partit seria prou important per aconseguir que qualsevol altre club se centrés completame­nt a aconseguir el passi. Però parlant del Barcelona, les turbulènci­es són constants i les distraccio­ns sorolloses. Dilluns el president que va contractar Ronald Koeman com a entrenador va ser detingut i va dormir al calabós. L’holandès no va poder ser aliè a la notícia, que el va tocar de ple. “Buf, quan va sortir la notícia vaig estar fotut. I no només per Bartomeu. Òscar Grau també era entre els quatre detinguts. Els conec bé i em sap greu per ells. Per mi, Bartomeu sempre ha estat una persona excepciona­l”, va voler recordar afectuosam­ent. “Cal esperar a veure què passa perquè jo no hi era l’any passat, quan va passar això. Però per a la imatge del club no és bo”, va dir.

Sembla que l’incomoda menys que el nom de Xavi Hernández continuï sortint en tots els debats electorals, en què es parla del seu futur. “Cada candidat fa els seus plans. És, ha estat i serà així”. Però això no afecta la seva implicació. “Fins a l’últim dia seré aquí per donar el màxim. Ja sigui un any més, cinc anys o dos dies”, va apuntar. Però deixant clar que vol ser l’entrenador l’any que ve. “Si jo no veig un futur important per a mi, tindrem un problema, perquè tinc un any més de contracte”. La remuntada, en el seu cas, tindria doble missatge.

 ?? FCB ?? Ni tres dies després de la lesió, Pedri ja es va entrenar sense problemes abans de rebre el Sevilla
FCB Ni tres dies després de la lesió, Pedri ja es va entrenar sense problemes abans de rebre el Sevilla

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain