La Vanguardia (Català-1ª edició)

La vareta de ‘Los Bridgerton’

Simone Ashley serà la protagonis­ta de la segona temporada de la sèrie de Netflix

-

ELENA CASTELLS

Barcelona

A Simone Ashley no li ha tocat la loteria. L’ha tocat una cosa millor: la vareta de Los Bridgerton. La que també va acariciar i va convertir en estrelles Phoebe Dynevor i RegéJean Page, protagonis­tes de la primera temporada d’aquest drama romàntic d’època que en pocs dies es va situar en els primers llocs del més vist a Netflix. El nom de Simone Ashley, una actriu britànica de 25 anys fins ara amb prou feines coneguda per les seves aparicions a les sèries Sex education (Netflix) i The sister (HBO), començarà a sonar ben aviat. Perquè l’exitosa sèrie Los Bridgerton, que narra els afers amorosos i existencia­ls de l’alta societat britànica de mitjans del segle XIX, converteix en or tot el que toca.

A la segona temporada, que amb una mica de sort es podria estrenar per Nadal, els protagonis­tes seran Jonathan Bailey, que interpreta el vescomte Anthony Bridgerton, el germà gran de la família que decideix buscar una dona per casar-s’hi, i la seva estimada, el paper que encarnarà la Simone. El seu personatge es diu Kate Sharma, una jove nova a l’alta societat de Londres, “intel·ligent i caparruda que no es deixa enganyar, incloent-hi Anthony Bridgerton”, segons anuncia Netflix. Ella també ha confirmat el seu fitxatge per la sèrie en una publicació de stories a Instagram.

La Kate és la germana de l’Edwina, cridada a ser l’estrella de la nova temporada de posada de llarg de solteres i en qui en principi s’hauria de fixar el vescomte, però per conquistar-la l’Anthony haurà de guanyar-se abans la Kate i convence-la que ha deixat enrere la seva vida dissoluta. En aquest estira-i-arronsa sembla que tots dos acabaran sucumbint a la passió, com ja va passar a la primera temporada entre Daphne Bridgerton i el duc de Hastings.

Amb l’elecció d’aquesta actriu d’origen indi, la sèrie continua amb la seva aposta per la inclusió d’actors d’altres races a les trames, basades en els llibres de Julia Quinn. Si el cognom a la novel·la original és

Jonathan Bailey

‘The sister’

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain