La Vanguardia (Català-1ª edició)

Letícia canvia d’estil

-

El Suprem ha advertit a Javier Santos que podria no admetre el recurs presentat pel seu advocat, Fernando Osuna, en el procés de la demanda de paternitat contra Julio Iglesias. El tribunal ha donat 10 dies a les parts i a la Fiscalia perquè presentin al·legacions.

En el Tribunal Suprem Perilla el recurs del presumpte fill de Julio Iglesias

Oleguer, Virgili, Víctor, Coleta Boylet, Marcià, Basili, Conó, Bassa, Evagri, Agapi, Rosa de Viterbo, Ciril, Claudià

Des de fa un any ja no es parla de l’estilisme de la reina Letícia .El seu vestuari ha passat a un segon pla, però en l’elecció de la seva indumentàr­ia també hi ha, com sempre, un missatge; aquests mesos ha estat l’austeritat. Ni estrenes ni cops de taló ni excessos, només en les ocasions especials: lliurament dels premis Princesa d’Astúries, Pasqua Militar i recepció al cos diplomàtic, la Reina s’ha vestit de reina. En la resta de les seves aparicions públiques, des de les que obligatòri­ament han tingut lloc a través d’una pantalla fins a les presencial­s, s’ha imposat un uniforme working girl de vestits jaqueta, sabata baixa i la senzillesa d’una brusa o jersei amb faldilla o pantalons.

La vida de la reina Letícia, com la de la major part dels espanyols, s’ha tornat grisa. El to de la majoria dels seus abillament­s i també el dels flocs de cabells blancs que s’ha deixat créixer. Això també és tendència, i els reflexos, tot i que no daurats, precisamen­t.

Durant anys, fins i tot els deu que va passar com a princesa d’Astúries, Letícia ha anat adaptant el vestuari a les circumstàn­cies. Han quedat enrere els seus conjunts del sovint recarregat Felipe Varela, que va ser el seu proveïdor tèxtil de capçalera gairebé en exclusiva, fins i tot deixant de banda, en les grans ocasions, qui millor la va vestir durant aquells anys, el gran Lorenzo Caprile, de qui algun dia haurà de recuperar el vestit vermell de gasa amb què va enlluernar el món en la seva posada de la llarg davant la reialesa. Va ser el 14 de maig del 2004, en el casament dels prínceps hereus de Dinamarca, una setmana abans del seu propi enllaç, en què va lluir un disseny de Pertegaz que vist amb els anys, malgrat la seva impecable costura, no l’afavoria.

De Letícia és el mèrit de barrejar al mateix armari roba de firmes assequible­s com Zara, Mango, o

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain