La Vanguardia (Català-1ª edició)

Sorogoyen rodarà una sèrie sobre la Guerra Civil per a Movistar+

- REDACCIÓ

El cineasta Rodrigo Sorogoyen farà un viatge en el temps a la guerra civil espanyola en una nova sèrie original de Movistar+ en què està treballant. La plataforma ha informat en un comunicat que després de l’èxit d’audiència i de crítica d’Antidistur­bios, Sorogoyen treballa en aquest projecte, en què “oferirà la seva mirada particular de la guerra civil espanyola”. El rodatge començarà l’any que ve.

Segons ha avançat Movistar+, “el director ja treballa en el disseny d’una narració que, com és habitual en ell, se centrarà en l’exploració a fons de personatge­s envoltats de conflictes. Sorogoyen oferirà la seva mirada personal sobre la Guerra Civil (1936 - 1939) en un audiovisua­l fresc que retratarà i seguirà els protagonis­tes a través de les seves vivències”.

El director afirma que la Guerra Civil el fascina com a esdevenime­nt des de fa molt de temps perquè va ser “un conflicte que va marcar tràgicamen­t la nostra història i que lamentable­ment no s’estudiava quan anàvem a escola. Va ser un conflicte que va arrasar de diferents maneres milions d’innocents i un país sencer”.

“Crear una ficció en què puguem emocionar l’espectador però sobretot mirar d’entendre els nostres personatge­s i la nostra societat passada i present, serà el repte més gran de la nostra carrera”, va afirmar el director de pel·lícules com ara El reino i Que Dios nos perdone.

 ?? LLIBERT TEIXIDÓ ?? El canal 8tv forma part del múltiplex gestionat per Edica
LLIBERT TEIXIDÓ El canal 8tv forma part del múltiplex gestionat per Edica

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain