La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Madrid va pagar un milió a l’any a Ronaldo sense contracte

- REDACCIÓ

El Reial Madrid va contractar el 2016 Roberto Carlos i Ronaldo Nazário com a ambaixador­s del club al món i el 2017 Raúl com a adjunt al director general (José Ángel Sánchez). Tots tres van rebre per la seva tasca una remuneraci­ó d’un milió d’euros a l’any, segons va revelar ahir Infolibre, a través de documents de Football Leaks filtrats al setmanari alemany Der Spiegel. El diari digital espanyol pertany a la European Investigat­ive Corporatio­n (EIC), xarxa de mitjans a través de la qual Football Leaks ha anat administra­nt informació, com l’evasió fiscal de Cristiano Ronaldo, entre altres qüestions.

Ronaldo és en aquest moment l’amo del Reial Valladolid, club també de Primera.

Raúl és l’entrenador del Castella i Roberto Carlos manté el càrrec d’ambaixador del club i és comentaris­ta habitual en els partits i les tertúlies de Reial Madrid TV. El més cridaner del cas és que la contractac­ió de Ronaldo es va fer sense contracte laboral, segons Infolibre, per qüestions fiscals i per evitar haver d’ensenyar-l’hi al comitè d’empresa del Reial Madrid.

El diari digital espanyol assegura així mateix que el club va haver d’embargar part de la quantitat anual de Roberto Carlos per ordre judicial després que un tribunal de São Paulo ho dictés perquè l’exjugador no pagava la pensió alimentàri­a de dos dels seus nou fills.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain