La Vanguardia (Català-1ª edició)

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

-

ANUNCI

En data 24 de febrer del 2021 s’ha dictat resolució d’alcaldia per la que s’aprova definitiva­ment el Projecte d’urbanitzac­ió del PAU 18 Illes Balears, amb les considerac­ions esmentades a la resolució.

Havent-se donat compliment a la condició imposada per la publicació, respecte del pagament de la taxa de l’ACA, es procedeix efectuar-les en el Butlletí Oficial de la Província, DOGC, en el Diari La Vanguardia, i a la seu electrònic­a de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Així mateix, i en compliment d’allò establert a l’article 8.5 del TRLUC es dona publicitat del text íntegre de la resolució d’aprovació definitiva, del contingut íntegre del projecte a la seu electrònic­a de l’Ajuntament, als efectes de la seva consulta per via telemàtica per par t de la ciutadania.

L’acte és una resolució, que posa fi a la via administra­tiva, i pot ser impugnat per mitjà de recurs contenciós administra­tiu davant dels jutjats contencios­os administra­tiu de Barcelona en el termini de dos mesos. Potestativ­ament es podrà interposar recurs de reposició davant de l’òrgan titular de la competènci­a en el termini d’un mes, sense perjudici que els legitimats puguin interposar qualsevol altre recurs ajustat a dret.

Palau-solità i Plegamans, 3 de març del 2021. – L’alcalde, Oriol Lozano Rocabruna en primera convocatòr­ia, i si s’escau, en el mateix lloc i hora, el dia 27 d’abril de 2021 en segona convocatòr­ia, amb el següent ordre del dia:

1.– Renovació membres de la Junta Directiva. 2.– Precs i preguntes.

3.– Redacció, lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de la junta.

Vilafranca del Penedès, 24 de febrer de 2021.– El secretari , Xavier Roca i Ramon, Vistiplau El president, Santiago Güell i Delgado ordre del dia:

1.– Dimissió de consellers.

2.– Nomenament de consellers.

3.– Precs i preguntes.

4.– Redacció, lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de la junta.

D’acord amb l’article 272.2 de la Llei de Societats de Capital, es comunica als accioniste­s que a partir de la convocatòr­ia de la junta tenen dret a obtenir de la societats, de manera immediata i gratuïta, els documents que han de ser sotmesos a l’aprovació de la junta, així com els informes i aclariment­s que considerin adients sobre els punts de l’ordre del dia.

Vilafranca del Penedès, 24 de febrer de 2021.– La secretària, Alícia Pascasio Gonzalo. Vistiplau El president, Francesc Xavier Campanyà Jané

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain