La Vanguardia (Català-1ª edició)

Manel, Delafé i Mishima actuaran al Monumental Club

- ESTEBAN LINÉS

El Monumental Club torna a l’arena amb la seva proposta musical i, si ho permeten les mesures anticovid, gastronòmi­ca. L’any passat el cicle amb prou feines va poder acollir concerts per raons pandèmique­s i ara ho fa amb una programaci­ó estilístic­ament variada i molt atractiva. Arrenca el 9 d’abril amb un concert del grup Manel que repetirà l’endemà, ja que les entrades es van exhaurir en qüestió d’hores.

A més de l’esmentada banda catalana, el cicle té previst oferir de moment fins al 24 de juliol concerts de Delafé, La Bien Querida, Ladilla Rusa, Dani Nel·lo i Los Saxofonist­as Salvajes, Marialluïs­a, Penélope, The Gramophone Allstars Big Band, Mishima, La La Love You, Da Souza, Dofí Malalt, El Petit de Cal Eril i Los Aurora.

Com recorda Borja Malet, codirector del cicle, la idea és que els concerts es concentrin sobretot els dissabtes i eventualme­nt algun divendres, com és el cas del concert d’obertura. L’aforament dels concerts serà de 800 persones, totes assegudes, i la idea és que davant l’escenari l’aficionat s’estigui en cadires individual­s i de la meitat de l’arena cap enrere en taules, “tot i que caldrà anar-se adaptant a les mesures dictades pel Procicat”.

A més dels concerts musicals que tindran lloc normalment entorn de les vuit de la tarda (les portes s’obriran a les 17 h), també hi haurà sessions de Monumental Kids. Seran actuacions matinals (11-14.30 h) els dies 24 d’abril, 8 de maig i 15 de juny per a tota la família amb concerts de Dàmaris Gelabert, Reggae Per Xics i Xiula. I l’aspecte gastronòmi­c anirà a càrrec de L’Immoral, Cuina Gamberra i Local amb el vallesà Albert Gabaldà.

En espera dels esdevenime­nts, Malet reconeix que la idea és que els concerts durin fins al setembre o l’octubre, “aprofitant un espai tan impression­ant obert a la ciutadania”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain