La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

A Akelarre 12A

Drama històric : País Basc, 1609. Un jutge arresta un grup de noies a les quals acusa de bruixeria i intenta sostreure informació sobre l’akelarre. 90 min.

Ane

12A

Drama: Una dona torna a casa després de passar la nit fora i descobreix que la seva filla adolescent no hi és. 99 min.

Anton, su amigo y la revolución rusa

12A

El cargol i la balena, i altres contes del mar

APTA

Animació: Amb esperit inquiet i ganes de descobrir el món, un cargol s’embarca en un viatge a través dels mars. Inclou els curts La fulla, A l’aigua! i La pesca miraculosa. 57 min.

El chico

APTA

Comèdia: Una dona de Londres molt pobra es veu obligada a abandonar el seu fill a la porta d’una casa de milionaris. 86 min.

El diablo entre las piernas

16A

Drama: El Vell, ja retirat, passa el seu avorriment deambulant per la casa. Beatriz, la seva dona, s’escapoleix durant el matí a les seves classes de ball de saló amb companys tan rancis com ella. 120 min.

APTA

H Hasta el cielo 16A

Thriller: La vida de l’Ángel canvia per sempre quan, després barallar-se amb el nòvio d’una noia que acaba de conèixer, aquest l’anima a unir-se a la seva banda d’encastador­s que té en escac tota la policia de Madrid. 121 min.

Hijas de Cynisca

APTA

Documental: El masclisme encara està molt arrelat en la societat actual, però, un grup de dones valentes i lluitadore­s estan trencant esquemes. 96 min.

Hope

7A

La Sra. Lowry e hijo 7A

Drama: L.S. Lowry és una de les figures artístique­s més importants del Regne Unit de mitjans del segle XX. Lowry és un pintor famós per la seva visió única de nord-oest industrial d’Anglaterra.91 min.

La última gran estafa

12A

Comèdia: Després els seus últims fracassos cinematogr­àfics, el productor Max Barber acumula un deute important amb el prestamist­a Reggie Fontain. Max decideix produir una nova pel·lícula. 103 min.

La vampira de Barcelona

18A

Thriller: A la Barcelona de principis del segle XX, la desaparici­ó de Teresa Guitart commociona el país. La sospitosa és coneguda com la Vampira de Raval. 102 min.

12A

Nuevo orden

Drama: Un luxuós casament de l’alta societat fa un gir inesperat un gir quan una sobtada social dona pas a un violent cop d’estat, sota la mirada de la jove i solidària núvia. 86 min.

P Pequeños detalles 16A 12A

Thriller: A Joe Deacon, el xèrif adjunt del comtat de Kern, l’envien a Los Ángeles pel que hauria de ser una ràpida recopilaci­ó de proves. 127 min.

Piazzolla: Los años del tiburón

APTA

Documental: Un viatge visual i evocatiu cap al centre de la vida i la música de Ástor Piazzolla, amb material inèdit del músic en la seva intimitat.. 94 min.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain