La Vanguardia (Català-1ª edició)

“Hem donat la cara”

Koeman va acabar satisfet amb el seu equip perquè aquesta vegada va sortir a totes

- FUTBOL TORNADA DELS VUITENS DE FINAL DE LA LLIGA DE CAMPIONS ANAÏS MARTÍ PARTIT AJORNAT DE LA LLIGA SANTANDER

Amb els peus a terra, Ronald Koeman va sortir al Parc dels Prínceps. Celles arrufades i punys tancats, conscient que l’empresa que tenia al davant era pràcticame­nt impossible. Va saludar Mauricio Pochettino, que sí que somreia, tot i que el somriure se li va esborrar per moments amb els primers 25 minuts del Barça. Aleshores el tècnic argentí va apostar per asseure’s i anar apuntant les seves pròpies conclusion­s amb cert nerviosism­e, les mateixes que va traslladar als seus deixebles al descans.

Mentrestan­t, a la llotja ho va observar tot el nou president blaugrana. Amb vestit fosc, camisa blanca, corbata negra i les mans creuades al darrere, Joan Laporta va viure amb passió el seu primer partit, el penúltim per a Carles Tusquets, president de la gestora. Davant dels dos es va situar el màxim mandatari del PSG, Nasser al-Khelaifi, que va obsequiar Laporta amb un record institucio­nal. Qui sap si també van parlar de Leo Messi o només de tennis. No va poder ser, però tant Koeman com Laporta van marxar satisfets amb el que van veure. “Crec que el president pot estar orgullós. Ens va demanar que donéssim la cara i ho hem fet”, va dir Koeman.

I és que malgrat el resultat de l’anada i el gol de penal que va transforma­r Mbappé, el Barcelona va saber treure l’orgull. “La diferència respecte a l’anada és que hem anat a totes. L’actitud ha estat molt bona. Llàstima que hem tingut dues oportunita­ts però no les hem sabut aprofitat”, va reflexiona­r Koeman, a qui es va veure lamentant les ofensives sense èxit de Dembélé i el penal de Lenglet que va donar a Mbappé l’oportunita­t de marcar el primer. “Si comparem l’anada amb el partit d’avui, hem creat molt més que ells, però ells en van fer 4 i nosaltres un. No es pot criticar

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain