La Vanguardia (Català-1ª edició)

MAURICIO POCHETTINO

-

res, perquè també vam haver de tenir més sort”, va apuntar l’holandès, que va viure un autèntic carrusel d’emocions. Primer es va desfogar, celebrant i aplaudint el gol de Messi. “Jo crec que Leo fa temps que veu que l’equip va a més, deixant entrar a joves amb molt de futur. Que no hi hagi futur no serà un argument per a la seva decisió de continuar o no”, va pronostica­r el tècnic holandès, que minuts més tard va lamentar que l’argentí fallés el penal. “Va ser un moment important. Amb un 1-2 la segona part hauria estat diferent, però són coses que passen”, va reflexiona­r.

A la represa el tècnic blaugrana tampoc no es va asseure, passejant-se per l’àrea tècnica amb cert nerviosism­e i les mans a les butxaques. “Ha estat més complicat.

Ens ha faltat una mica més. Al final estem eliminats, que és el que compta en el nostre esport. Però també ens n’anem amb bones sensacions, perquè vam tenir possibilit­ats de posar-l’hi complicat al nostre contrari. Vam merèixer més”, va sentenciar Koeman, que va acabar de braços plegats sobre el pit, felicitant Mauricio Pochettino per la classifica­ció.

El tècnic argentí no va dubtar a abraçar Leo Messi i donar-li un cop a l’esquena. “Ens coneixem des de fa molt de temps i simplement el vaig saludar”, va confessar Pochettino abans de reconèixer que el 10 blaugrana “va marcar un golàs increïble. També va fallar un penal, però això de vegades passa. Keylor Navas va encertar, va tenir una nit increïble”, va sentenciar el tècnic argentí.

A Messi el vaig saludar, ens coneixem des de fa molts anys, va marcar un golàs increïble”

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain