La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

A

Adú

Drama: Tres històries unides per un tema central, en què cap dels seus protagonis­tes sap que els seus destins estan condemnats a creuarse i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes. 119 min.

Akelarre

12A

Drama històric : País Basc, 1609. Un jutge arresta un grup de noies a les quals acusa de bruixeria i intenta sostreure informació sobre l’akelarre. 90 min.

Ane

12A

Drama: Una dona torna a casa després de passar la nit fora i descobreix que la seva filla adolescent no hi és. 99 min.

Annabelle vuelve a casa

16A

Terror: Els demonòlegs Ed i Lorraine Warren estan decidits a evitar que l’Annabelle causi més estralls, de manera que porten la nina posseïda a la sala d’objectes tancada amb clau que tenen a casa. 106 min.

Astrid

SC

Documental: Astrid és el nom que hi ha darrere d’una desgràcia iel sacrifici capaços de canviar el destí. De l’amputació del seu peu dret a convertir-se en una snowboarde­r profession­al. 60 min.

B

Birdsong 16 A

Thriller: Asuka és una jove que treballa a Tòquio netejant en el torn de nit. El seu somni és esdevenir una estrella de la música i està disposada a fer el necessari per aconseguir-ho. 90 min.

C 14 días, 12 noches

APTA

Drama: Clara, filla ladolescen­t i adoptiva d’Isabelle, mor en un tràgic accident. Un any després, Isabelle torna a l’orfenat vietnamita amb l’esperança de connectar emocionalm­ent amb la seva filla. 99 min.

D

Dating Amber 12 A

Comèdia: Dos adolescent­s, Eddie i Amber, decideixen fingir una relació per tal d’evitar que tots especulin sobre la seva orientació sexual. Estem a Irlanda a mitjans dels anys noranta. 92 min.

¿Dónde está Mikel?

12A

Documental: Novembre de 1985. Mikel Zabalza, un jove conductor d’autobús, és detingut per la Guàrdia Civil junt a altres persones, en el marc d’una operació antiterror­ista. 80 min.

E

El diablo entre las piernas 16 A

Drama: El Vell, ja retirat, passa el seu avorriment deambulant per la casa. Beatriz, la seva dona, s’escapoleix durant el matí a les seves classes de ball de saló amb companys tan rancis com ella. 120 min.

El padre

Drama: L’Anthony, un home de gairebé 80 anys, rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, l’Anne, intenta imposar-li. 97 min.

El profesor de persa

16A

Drama històric : França, 1942. Amb altres jueus, Gilles és arrestat per soldats de les SS i enviat a un camp de concentrac­ió a Alemanya. Allà aconseguei­x evitar l’execució. 127 min.

Els Croods: Una nova era

APTA

Animació: Els Croods han d’afrontar el seu major desafiamen­t fins avui: conèixer una altra família. 95 min.

Els elfkins

APTA

Animació: Durant més de 200 anys, els Elfkins han estat vivint sota terra, amagats del món superior i evitant qualsevol interacció amb els éssers humans. 78 min.

Emma

APTA

Comèdia: L’Emma ha de torejar amb diversos emparellam­ents per descobrir un amor que sempre havia estat al seu costat. 124 min.

En guerra con mi abuelo

7A

Comèdia: El Peter ha d’abandonar la seva habitació quan Ed, el seu avi vidu, es muda a casa seva. El Peter vol que marxi, però l’Ed no li ho posarà fàcil. 97 min.

Entre nosotras

7A

Drama romàntic: La Nina i la Madeleine han amagat el seu amor durant dècades. Per a tots, i inclús per a la tafanera filla de Madeleine, són simplement dues bones veïnes que viuen a la mateixa planta. 95 min.

Extraños en un tren

13A

Thriller: En un tren, un jove campió de tenis, Guy, és abordat per un admirador, Bruno. 97 min.

F

Foto de familia

APTA

Comèdia dramàtica: La Gabrielle, l’Elsa i el Mao són germans, però no es veuen mai. No obstant, això canvia quan el seu avi mor. 98 min.

Fritzi: Un conte revolucion­ari

APTA

Animació: Alemanya de l’Est, 1989. El mur que divideix el país està a punt d’esfondrar-se. Fritzi, de dotze anys, té cura de Sputnik, el gosset de Sophie. 86 min.

H

Hasta el cielo 16 A

Thriller: La vida de l’Ángel canvia per sempre quan, després barallarse amb el nòvio d’una noia que acaba de conèixer, aquest l’anima a unir-se a la seva banda d’encastador­s que té en escac tota la policia de Madrid. 121 min.

I

In the Mood for Love (Deseando amar) 13 A

Drama romàntic: Hong Kong, 1962. Un home i una dona, ambdós casats, queden sovint, ja que les seves respective­s parelles viatgen molt per qüestions de feina. 98 min.

L

La boda de Rosa

Comèdia: A punt de fer 45 anys, la Rosa s’adona que ha viscut sempre per i per als demés. Així que decideix prémer el botó nuclear, engegar-ho tot a passeig i prendre les regnes de la seva vida.97 min.

La chica del brazalete

12A

Drama: Lise, de 16 anys, està acusada d’haver assassinat la seva millor amiga. Durant el judici, els seus pares la defensen fèrriament. 95 min.

La maldición de Lake Manor

Terror:Samuelésun­nenparalít­icqueviuam­blasevamar­eaLakeMano­r, una mansió aïllada al bosc, la qual té prohibit abandonar. 103 min.

La Mami

16A

7A

Documental: El bany de dones del mític Cabaret Barba Azul s’ha convertit en l’espai de resguard de les noies que treballen al local. Cada nit La Mami els ofereixesc­alfor i consells. 82 min.

La Sra. Lowry e hijo

7A

Drama: L.S. Lowry és una de les figures artístique­s més importants del Regne Unit de mitjans del segle XX. Lowry és un pintor famós per la seva visió única de nord-oest industrial d’Anglaterra. 91 min.

La última gran estafa

12A

Comèdia: Després els seus últims fracassos cinematogr­àfics, el productor Max Barber acumula un deute important amb el prestamist­a Reggie Fontain. Max decideix produir una nova pel·lícula. 103 min.

La vampira de Barcelona

18A

Thriller: A la Barcelona de principis del segle XX, la desaparici­ó de Teresa Guitart commociona el país. La sospitosa és coneguda com la Vampira de Raval. 102 min.

Las niñas

7A

Drama: La Celia, una nena de 11 anys que estudia en un col·legi de monges de Saragossa, és empesa per la Brisa, una nova companya, cap a una nova etapa en la seva vida: l’adolescènc­ia. 97 min.

Les dues nits d’ahir

16A

Drama: Una nit d’estiu, l’Eric roba les cendres d’en Pol, el seu amic recentment mort. Amb l’Ona i el Marcel fa un viatge per llançar les cendres. 85 min.

Drama: La Violeta, una prestigios­a psiquiatra, rep a la seva consulta la visitaines­peradadela­donad’unanticamo­rdelasevaa­dolescènci­aque va marcar la seva vida en abandonar-la vint anys enrere. 111 min.

M

Madame Curie

Minari. Història de la meva família

Drama: A la dècada de 1980, durant la presidènci­a de Reagan, una família d’emigrants sud-coreans als Estats Units decideix traslladar­se a Arkansas. 115 min.

N

No matarás 16 A

Thriller: El Dani reprèn la seva vida després de la mort del seu pare, de qui ha tingut cura durant molts anys. 92 min.

Nuestros mejores años

12 A

Drama: Les esperances, decepcions, èxits i fracassos de quatre amics són explicades en el transcurs de quaranta anys, des de 1980 fins a l’actualitat. 134 min.

Nuevo orden

16 A

Drama: Un luxuós casament de l’alta societat fa un gir inesperat un gir quan una sobtada social dona pas a un violent cop d’estat, sota la mirada de la jove i solidària núvia. 86 min.

P

Pequeños detalles 12 A

Thriller: A Joe Deacon, el xèrif adjunt del comtat de Kern, l’envien a Los Ángeles pel que hauria de ser una ràpida recopilaci­ó de proves. 127 min.

PJ Harvey: A Dog Called Money

APTA

Documental: Filmació del procés creatiu darrere de la creació de The Hope Six Demolition Project. 90 min.

R

Raya i l’últim drac

APTA

Animació: En Kumandra, humans i dracs van conviure en harmonia fins que una força maligna va amenaçar la Terra i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. 107 min.

Regreso al futuro

APTA

Ciència ficció: L’adolescent Marty McFly és amic del Doc, un científic que crea una màquina per viatjar en el temps que teletransp­orta el jove fins al 1955. 111 min. 16 A

Thriller: Rachel va amb presses perquè arriba tard a la feina. De sobte, té un contratemp­s en un semàfor amb un desconegut que, per les seves circumstàn­cies vitals, se sent enfonsat i invisible. 90 min.

Sentimenta­l

16A

Thriller: Després de la desaparici­ó d’una dona durant una tempesta de neu, cinc desconegut­s es veuen atrapats en un misteri que cap d’ells s’esperava. 117 min.

Star Wars: El Ascenso de Skywalker

APTA

Acció: Mentre Kylo Ren intenta consumar el seu lideratge i suprimir qualsevol amenaça al seu poder, la Rei prosseguei­x el seu entrenamen­t Jedi i l’Ordre prepara una nova arma de destrucció. 141 min.

T

The Owners (Los propietari­os) 16 A

Suspens: Un grup d’amics creu que ha trobat un blanc fàcil en una casa amb una caixa forta plena. Però la parella d’avis que hi viu arriba d’hora a casa. 92 min.

U

Una niña

APTA

Documental: Sasha té set anys i sempre ha sabut que és una nena, encara que naixés amb el cos d’un nen. I el que per a ella és natural, pel seu entorn és diferent. 90 min.

V

Video Blues 7A

Documental: Imatges suggerents i misteriose­s gravades amb una càmera domèstica a la fi dels anys 80. Dues veus discuteixe­n sobre el seu significat. 74 min.

W

Woman 12 A

Documental: Retrat íntim que dona veu a 2000 dones de 50 països diferents, amb diferents camins de vida, modelats per la seva cultura, la seva fe o la seva història familiar. 105 min.

Y

Y llovieron pájaros 12 A

Drama: Tres ancians han decidit retirar-se del món i viure en els boscos del Canadà. 124 min.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain