La Vanguardia (Català-1ª edició)

Carbonero i Casillas, ruptura oficial

La parella ha anunciat la seva separació en un comunicat després d’onze anys de relació

-

ISABEL CLARÓS Barcelona

Sara Carbonero i Iker Casillas s’han separat. La parella ha anunciat la ruptura a través d’un comunicat conjunt que van publicar ahir a la nit a les seves respective­s xarxes socials amb una foto en blanc i negre de tots dos. Diuen la periodista i el futbolista que tot i que posen fi a 11 anys d’amor mantindran una relació pel bé dels seus dos fills Martín (7) i Lucas (4). Demanen respecte i afirmen que aquesta serà l’única declaració que faran sobre la seva separació.

“Tant l’Iker com jo ens sentim enormement orgullosos de la família que som i d’haver pogut compartir un amor que ens ha omplert de felicitat durant tots aquests anys d’unió”, comença dient el comunicat conjunt, en què únicament canvien el nom de l’inici.

“Avui el nostre amor de parella pren camins diferents però no llunyans, ja que continuare­m junts en la meravellos­a tasca de continuar sent pares dedicats com fins ara ho hem fet. És una decisió molt meditada i que prenem de mutu acord. El respecte, l’afecte i l’amistat hi seran sempre. La nostra prioritat és des de l’amor i el compromís, compartir el benestar i l’educació dels nostres fills i protegir-los perquè creixin en un entorn estable i saludable. Amb aquestes paraules demanem que sisplau es respecti la nostra intimitat en aquest moment de canvi. Aquestes seran les úniques paraules públiques que realitzare­m en el present i en el futur. Moltes gràcies per la vostra comprensió”, acaba la nota.

Amb aquest contundent comunicat la parella confirma la seva separació i posen punt final a mesos de rumors. Però va ser aquesta mateixa setmana quan la revista Lecturas anunciava a la portada la separació de Sara Carbonero i Iker Casillas. Hores després, l’edició digital de la revista ¡Hola! contraatac­ava desmentint la notícia però amb certa subtilesa afirmant que “continuen vivint junts”. Però ni la periodista i influencer ni l’exporter de futbol no es van pronunciar fins ahir a la nit.

La història d’amor de Sara Carbonero i Iker Casillas va començar a la primavera del 2010, quan ella era periodista d’esports als informatiu­s de Telecinco, i ell, porter del Reial Madrid i de la selecció espanyola de futbol. La confirmaci­ó de la relació va arribar a la final del Mundial de Sud-àfrica, el juliol

Guapos i feliços

Comunicat

d’aquell any. Després del triomf d’Espanya, la periodista va entrevista­r Casillas, capità de la selecció, que, desbordat per l’alegria, li va fer un petó efusivamen­t davant les càmeres.

A la tornada, la parella va continuar el seu mediàtic idil·li i Carbonero

Afirmen que aquesta serà l’única declaració i demanen respecte pels seus dos fills, Martín (7) i Lucas (4)

es va convertir en influencer i objecte de desig de les marques de moda. El 3 de gener del 2014 va néixer el seu primer fill, Martín. El juliol del 2015 la família marxava a Porto, perquè Casillas va ser fitxat pel club de la ciutat. El març del 2016 es van casar en secret i el 2 de juny del 2016 va néixer el seu segon fill, Lucas.

El maig del 2019 la parella va passar un de les èpoques més complicade­s de la seva relació quan Casillas va tenir un infart. Al cap de pocs dies Carbonero anunciava que patia càncer d’ovari. Va haver de ser intervingu­da i després va rebre quimioterà­pia. El juliol del 2020, Casillas es va retirar del futbol i es va incorporar a la Fundació del Reial Madrid. Des de la tornada de la família a la capital van començar els rumors de separació, que ahir es van confirmar.

 ??  ?? Des del petó del Mundial (dreta) la parella es va convertir en el desig de moltes marques
Sara Carbonero i Iker Casillas han acompanyat la nota amb la mateixa foto en blanc i negre
Des del petó del Mundial (dreta) la parella es va convertir en el desig de moltes marques Sara Carbonero i Iker Casillas han acompanyat la nota amb la mateixa foto en blanc i negre
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain