La Vanguardia (Català-1ª edició)

53 46 80 58

-

Pepe Rodríguez

Anna Sahun

Ramiro Oliveros

Fito Páez

centre no fos el meu Instagram.

Va arribar a sentir un buit existencia­l?

Se’m va fer estrany perquè jo em dedico a això. Com a directora creativa, l’eina que més faig servir és Instagram. Profession­alment és com el meu Excel. Vaig tenir molts dubtes sobre com reinventar-me dins d’aquella equació i la meva solució va ser crear Mindlike, que és l’agència on treballo i faig estratègie­s digitals per a marques. Faig el que feia abans però des de l’estratègia. No protagonit­zo les campanyes però les

Em sembla que l’educació tecnològic­a és un tema molt important. Sempre m’ha importat molt deixar un bon llegat a la següent generació en aquest sentit i és responsabi­litat nostra dedicarlos temps a explicar-los que la vida no va per aquí, que la vida virtual no és comparable amb la vida real. I que poden desconnect­ar-se de les xarxes i no passa res. Jo visc perfectame­nt la meva vida sense Instagram tot i que em dedico a això. Hi ha alternativ­es. Del que més orgullosa em sento és d’haver trobat la fórmula i no haver de tornar a aquella xarxa.

Quin sentiment té ara quan sent la paraula influencer?

Em sembla que són molt valents, però no tothom hauria de dir-se influencer. Blanca Miró és una gran artista o Ana González, que em sembla que és la nostra Penélope Cruz en termes d’influencer, és una empresària que s’ho ha treballat molt. Però que tot es consideri el mateix... Aquest és el problema. Una influencer ha de tenir un estil molt marcat, sigui quin sigui, i donar-lo a tot el seu univers.

Ara, sense xarxes, ets més feliç?

Jo crec que sí. Vaig ser influencer en el moment en què ho havia de ser. De fet, la meva parella sempre diu que no seria amb mi si ho continués sent. Al final, haver d’aguantar la foto de torn al restaurant i tot aquest rotllo és molt i molt cansat. Ara mateix em sembla un horror. Tota aquella bogeria ja no la tinc i això m’ha permès ser una persona més normal. Fins i tot quan viatjava amb la meva família treballava sempre. Ara soc molt més lliure, el cap de setmana no sé ni on deixo el mòbil.

Què li diria al seu jo de fa deu anys?

Que no donés tanta importànci­a al que pensen els altres. Jo vivia turmentada amb el què diran, i això no és sa.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain