La Vanguardia (Català-1ª edició)

Adele i el seu marit firmen l’acord de divorci

L’exparella compartirà la custòdia del seu únic fill, l’Angelo, de 8 anys

- REDACCIÓ

Un any i mig després d’interposar la demanda de separació, la cantant Adele ha arribat finalment a un acord de divorci amb qui ha estat el seu marit, Simon Konecki.

Segons ha revelat el portal TMZ, l’acord ha estat possible després de llargues converses, que van quedar interrompu­des, i finament gràcies a l’ajuda de mediadors. Entre els acords signats per l’exparella destaca que la cantant britànica no haurà de pagar cap despesa en concepte de pensió al seu exmarit.

Adele i Simon també han acordat compartir la custòdia del seu únic fill Angelo, de 8 anys, de manera que tampoc no s’ha establert cap pagament per la manutenció del nen.“Estan compromeso­s a criar junts el seu fill amb amor”, declarava un representa­nt de la cantant quan es va confirmar la ruptura de la parella.

Tot i que l’acord de divorci s’ha mantingut en secret, algunes fonts van apuntar al principi del procés que Adele hauria hagut de repartir al 50 per cent el seu patrimoni amb el seu exmarit, ja que la parella no va signar cap acord prenupcial. Però el diari The Sun va publicar que el percentatg­e podria variar en funció de les al·legacions presentade­s pels advocats, com ara la convivènci­a prèvia o els guanys comuns.

Adele és la segona artista més ben pagada del Regne Unit i té una fortuna estimada en 171 milions d’euros. A més, ha guanyat diversos premis Grammy, el Globus d’Or i l’Oscar del 2012 a la millor cançó original, i és membre de l’Ordre de l’Imperi britànic. La cantant, que té 32 anys, es va casar amb l’empresari dels Estats Units Simon Konecki, que en té 46, en un casament secret el 2012, però la parella no va fer públic l’enllaç fins al 2017. Adele i Simon es van conèixer gràcies a un amic en comú, el cantant Ed Sheeran. I fruit del seu amor l’octubre de

La cantant no haurà de pagar al seu ex, Simon Konecki, cap despesa en concepte de pensió

l’any 2012 va néixer el seu fill Angelo.

El setembre del 2019 Adele, el nom veritable de la qual és Adele Laurie Blue Adkins, va interposar una demanda de separació que finalment ha cristal·litzat després de mesos i mesos, ara amb la signatura de l’acord de divorci. Fonts properes a la parella van confessar que la relació es va anar desgastant perquè “es van convertir en amics més que no pas en amants”.

 ?? JORDAN STRAUSS / AP ?? La cantant Adele, de 32 anys, en una gala dels Grammy
JORDAN STRAUSS / AP La cantant Adele, de 32 anys, en una gala dels Grammy

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain