La Vanguardia (Català-1ª edició)

Quan les dones s’aixequen

-

Nicole Kimpel ha canviat el ros pel pèl-roig

El dia internacio­nal de la Dona ha marcat la setmana, que ha inundat Instagram amb fotos en què elles han estat les protagonis­tes. Gisele Bündchen ha compartit una foto preciosa amb la seva filla Vivian en què totes dues fan un cor amb les mans davant una posta de sol. “Quan una dona s’aixeca, aixeca totes les dones al seu voltant. Celebrem totes les dones increïbles que ens han precedit aplanant el camí perquè siguem on som avui. Celebrem les nostres fortaleses i animem-nos les unes a les altres perquè puguem

Maribel Verdú recorda els 22 anys amb Pedro

continuar creant un món millor per a les generacion­s venidores”, ha escrit la model. I entre aquelles generacion­s que venen hi ha la petita Elisabet Gianna, la filla de Pau Gasol i Cat McDonnell, i la sisena filla d’Hilaria i Alec Baldwin, la Lucía, que va arribar a les seves vides mitjançant un ventre de lloguer tot just cinc mesos després que naixés el seu cinquè fill.

El 8 de març, però del 1999, és la data que ha recordat l’actriu Maribel Verdú, ja que aquell dia va començar la història d’amor amb el seu marit, Pedro Larrañaga. Una altra intèrpret espanyola famosa, Penélope Cruz, ha compartit una foto amb Pedro Almodóvar en què ha escrit: “La feina en els temps de covid”.

I dues dones més han compartit el seu canvi de look. Lady Gaga, ara morena, convertida en Patrizia Reggiani, exdona de Maurizio Gucci (Adam Driver) a la pel·lícula House of Gucci, i Nicole Kimpel, nòvia d’Antonio Banderas, ara pèl-roja.

 ?? INSTAGRAM INSTAGRAM ??
INSTAGRAM INSTAGRAM
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain