La Vanguardia (Català-1ª edició)

Memòria històrica

-

Caldria recordar que durant la Guerra Civil, a Catalunya, un dèbil govern va quedar sotmès als sindicats i als anarquiste­s que volien fer la guerra i la revolució. Fer dues coses alhora mai sol donar bons resultats: la guerra es va perdre, i la revolució va quedar tapada per una dictadura. Ara tenim una guerra contra la covid. Caldria un govern fort que treballés per restablir unes condicions dignes i fer que Catalunya torni a ser capdavante­ra en l’economia, com ho havia estat sempre. Fer una bona política republican­a que millori la vida de tothom és un bon reclam per augmentar partidaris de la causa.

Si un pres vol escapolir-se, no va tot el dia cridant en veu alta que vol una llima, discretame­nt busca algú que n’hi porti una, contacta amb gent de fora per assegurar-se un bon suport i quan ja ho té tot ben lligat, surt i els deixa amb un pam de nas.

Espero i desitjo que el nou govern sigui fort i treballi en favor de tothom, amb cautela i amb intel·ligència. Jo els dono les gràcies per endavant.

Miquel Vidal Lavall Subscripto­r Barcelona

El lector Lluís M. Cusí, fotògraf de camp aficionat a l’ornitologi­a, es va sorprendre de veure un exemplar d’oca cigne al Torrent de la Pastera de Vilanova i la Geltrú, ja que és un ocell propi de zones d’Àsia Oriental. Compartiu fotos a participac­ion@lavanguard­ia.es

Una oca cigne es passeja per Vilanova i la Geltrú

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain