La Vanguardia (Català-1ª edició)

Una àvia anomenada lady Di

Els fills de Guillem recorden la princesa el dia de la Mare al Regne Unit

- ELENA CASTELLS

Ahir es va celebrar el dia de la Mare al Regne Unit, una festivitat en què els fills homenatgen amb regals i pastissos les seves mares. Curiosamen­t, aquest dia tan assenyalat els fills del príncep Guillem i la princesa Caterina s’han volgut recordar d’una mare molt especial, la del seu pare, la princesa Diana de Gal·les. Els ducs de Cambridge han compartit en el seu compte oficial d’Instagram les boniques dedicatòri­es que Jordi, Carlota i Lluís han dedicat a la seva àvia, lady Di, morta el 1997, i que el pròxim 1 de juliol hauria fet 60 anys.

Malgrat que els petits no la van conèixer, queda patent que gràcies a Guillem tots tres la tenen molt present i per això han volgut retre-li homenatge. El príncep Jordi, que ocupa el tercer lloc en la línia de successió al tron britànic per darrere del seu avi i el seu pare, ha dibuixat un paisatge molt acolorit i darrere hi ha escrit, amb 7 anys, unes paraules ben boniques a la seva àvia paterna: “Estimada àvia Diana. Feliç dia de la Mare. T’estimo molt i penso en tu sempre. T’envia molt d’amor, Jordi”.

La seva germana petita, Carlota, de 5 anys, ha dibuixat un enorme cor que ha pintat en diferents colors. La petita li ha fet una emotiva confessió: “Estimada àvia Diana, penso en tu el dia de la Mare. T’estimo molt. El papa et troba a faltar. Amb molt d’amor, Carlota”. I el benjamí de la família, Lluís, que el mes que ve farà tres anys, no ha pogut escriure cap dedicatòri­a però ha fet la seva pròpia creació amb un gran cor i uns adhesius. A més, ha firmat amb el seu nom.

Guillem i Caterina han volgut traslladar un missatge d’esperança aquest dia de la Mare que ha tornat “a ser diferent” per segon any consecutiu a causa de la pandèmia. “Molts de nosaltres estarem separats dels nostres éssers estimats, però esperem un moment en un futur no gaire llunyà que puguem fer-li una abraçada a la nostra mare altre cop. Però per als qui estan patint un dol, avui pot ser particular­ment desafiador. Siguin quines siguin les teves circumstàn­cies, estem pensant en tu”, diu el matrimoni.

La petita Carlota, de cinc anys, li ha fet la confessió més emotiva: “El papa et troba a faltar”

El dia de la Mare

 ??  ??
 ?? INSTAGRAM ??
INSTAGRAM
 ?? INSTAGRAM ??
INSTAGRAM
 ??  ??
 ?? GETTY ?? Jordi, Carlota i Lluís, a dalt amb els seus pares, han dedicat a la seva àvia Diana de Gal·les uns dibuixos i unes paraules
GETTY Jordi, Carlota i Lluís, a dalt amb els seus pares, han dedicat a la seva àvia Diana de Gal·les uns dibuixos i unes paraules

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain