La Vanguardia (Català-1ª edició)

TELEVISIÓ

- Núm 11118 Núm 12573

http://parrilla-tv.lavanguard­ia.com/

DISNEY CHANNEL 17.25 17.50

18.20

17.55 18.45 19.35

HORITZONTA­LS 1 M’ho empesco a la caverna platònica. Aquesta té un esperit obtús. El cos de les rees. 2 Símbol metàl·lic del níquel. Madureses paulines. Viatjats. 3 Llauren per tercera vegada. L’estrofa que ens llegà el Renaixemen­t. En un tres i no res. 4 Iode. Que conté or. No el deixa marxar per culpa de les interdenta­ls. 5 Em llanci una galleda d’aigua mentre em miri. Que contenen U. 6 La Ramon Llull. Extreu ampolles del subsol. La lletra més explosiva. 7 Branques principals en què es divideixen els troncs d’arbre. Poble antic relacionat amb la sisena lletra de l’alfabet. 8 M’inflo d’orgull. Riallers. Planta baixa. 9 Han perdut una porteria de rugbi. Valorar. Ase destinat a aparellar-se amb un èquid de classe alta. 10 Provinent de Vigo, per exemple. Setins. Ens cal per respirar. 11 Avisa de la pèrdua de la targeta de crèdit. S’ho inventaran. Una de les sèries mítiques perdudes entre plataforme­s. 12 Fonamental. Publiqui llibres sobre la Piaff. Cua escapçada. 13 Cap egregi. Superfície­s

plenes de cràters com els del nostre satèl·lit més proper. Comenci a cedir. 14 Lliguessis en pilota picada. Proposició indiscutid­a, admesa per tothom.

VERTICALS 1 Tingui relacions amoroses amb algú. Erraven a la ventura i a l’aventura. 2 Dies sense final. La guàrdia que ens multa per saltar-nos els semàfors. Principi d’igualtat. 3 Al bell mig del cel. Xerren menorquí. Decímetre cúbic d’aigua. 4 Bes negre. Nodrida al capvespre, quan es fa fosc. Sofre. 5 Vistes zenitals. Barres petites de metall fos no treballat. 6 Rondinà. Dolenta com ella sola. Crit de queixa. 7 Preposició que situa. Color rosa violaci. Cérvols nadalencs. 8 Lloc on es conserven els ossos humans. Equivocada de manera ben vibrant. 9 Centúria. Pregaven per la medalla d’or. S’hi desplaçarà. 10 En Joan de Gal·les. Fraccions del petroli de punt d’ebullició baix, constituïd­es per mescles en diverses proporcion­s d’hidrocarbu­rs de la sèrie del metà. Teresa Solà Xaragall. 11 El menut dels cosins d’en Donald. Esgargamel­li a l’estadi de futbol. Còpula. 12 Rebudes. Ho faig servir de manera sindical. El prefix més col·laborador. 13 Principi etimològic. En un cert sentit, qualificat­iu. Ens hi esforcem molt per tirarho endavant perquè ens costa deu i ajut. 14 La mà més amable és també la roba més compromesa. Sorgida d’una branca. crucigrama­sapp.com

Unidos lo tendrían que jubilar. Tiempos que corren.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ?? CONSULTEU AQUÍ LA PROGRAMACI­Ó D’AVUI I DELS PROPERS DOS DIES DE TOTS ELS CANALS ?? Cero en Historia. Pel·lícula: La vida de Pi. Pel·lícula: Manchester frente al mar. Blue Bloods: familia de policías: Perturbado­s. Grandes inventos. Nadie al volante. Late Motiv.
La Resistenci­a.
Chicostra. Bebés Llorones Lágrimas Mágicas. Chicostra.
Bluey. Patoaventu­ras. Los Green en la gran ciudad.
¡¡¡Alvinnn!!! y las Ardillas. Club Houdini. K.C. Agente Especial. Bizaardvar­k. Coop & Cami. C.R.A.K.S.
Cambio de clase.
CONSULTEU AQUÍ LA PROGRAMACI­Ó D’AVUI I DELS PROPERS DOS DIES DE TOTS ELS CANALS Cero en Historia. Pel·lícula: La vida de Pi. Pel·lícula: Manchester frente al mar. Blue Bloods: familia de policías: Perturbado­s. Grandes inventos. Nadie al volante. Late Motiv. La Resistenci­a. Chicostra. Bebés Llorones Lágrimas Mágicas. Chicostra. Bluey. Patoaventu­ras. Los Green en la gran ciudad. ¡¡¡Alvinnn!!! y las Ardillas. Club Houdini. K.C. Agente Especial. Bizaardvar­k. Coop & Cami. C.R.A.K.S. Cambio de clase.
 ??  ?? Al dibuix de dalt hi ha vuit diferèncie­s respecte al dibuix de sota
Al dibuix de dalt hi ha vuit diferèncie­s respecte al dibuix de sota
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain