La Vanguardia (Català-1ª edició)

12 partits per a una Lliga

Si guanya a l’Osca, el Barça quedarà a 4 punts del líder

-

una temporada sempre hi ha alts i baixos i els que en tenen menys són els que guanyaran el campionat”, va sentenciar.

També era qüestió de treball que el seu equip arribi al tram final de la temporada amb opcions de guanyar la Lliga i amb la final de la Copa del Rei a l’horitzó. “Hem millorat físicament i futbolísti­cament, sobretot sense pilota. Amb un entrenador nou no es podia fer tot en dues setmanes, ens calia temps i jo l’he tingut”, va dir amb agraïment l’holandès, que ja acumula uns quants partits per saber fins on poden arribar els seus jugadors. “El màxim que pot demanar un entrenador als seus jugadors és el partit de París”, va admetre. Un partit a què només li va faltar la seva gran assignatur­a pendent: els gols. “Fins i tot em van dir que en la remuntada del 6-1 no hi va haver la quantitat d’oportunita­ts que vam tenir a París”, va exclamar Koeman, remarcant: “Si analitzem aquesta temporada, hem perdut punts innecessar­is per no tenir l’efectivita­t que ha de tenir un equip com aquest”.

L’únic que va marcar contra el PSG va ser Leo Messi. Contra l’Osca,

EL BARÇA HA PERDUT PUNTS CONTRA EL CADIS, EL GETAFE, L’EIBAR I L’ALABÈS l’argentí està a una groga de ser sancionat, igual que De Jong. Si veuen la targeta es perdrien el següent partit, contra la Reial Societat, tot i que Koeman s’estima més no pensar en això “perquè no vull dir que el partit d’avui és menys important que el d’Anoeta”.

Tot apunta que Messi jugarà i serà llavors quan empati amb Xavi Hernández com el futbolista que més partits oficials ha jugat amb la samarreta blaugrana: 767. “És una quantitat de partits increïble. Espero que continuï engrandint les seves

 ??  ?? El Barça no perd des del 5 de desembre contra el Cadis, des d’aleshores 13 victòries i 3 empats a la Lliga
El Barça no perd des del 5 de desembre contra el Cadis, des d’aleshores 13 victòries i 3 empats a la Lliga

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain