La Vanguardia (Català-1ª edició)

Victòria del Barça B en el derbi de filials i empat al capdavant amb el Gimnàstic

-

Un gol de Peque al minut 55 va donar la victòria al Barça B a la Dani Jarque (0-1) contra un Espanyol B que va lluitar sense sort. Els de García Pimienta s’han situat a un sol punt d’assegurar-se l’ascens matemàtic a Primera RFEF, la nova categoria que es crearà la pròxima temporada i que constituir­à el tercer nivell del futbol espanyol, per sota de Primera i Segona. A més, el Barça B es va

Llagostera 1

- Gimnàstic 0

Llagostera: Marcos, Aimar, David (Juvi, 25), Pere, Diego, Sergio Cortés, Gil Muntadas, Alejandro Marcos, Guiu, Sascha i Dieste (Maynau, 78).

Gimnàstic: Suárez, Bonilla, Albarrán, Trilles, Gerard Oliva (Andrei, 88), Quintanill­a, Ribelles (Pol Ballestero­s, 76), Fullana (Lasso, 88), Fran Miranda (Fran Carbia, 59), Pedro Martín i Joan Oriol. Gol: 1-0 Dieste (38).

Àrbitre: Usón Rosel. Grogues a Alejandro Marcos, Sascha, Pedro Martín, Quintanill­a, Bonila, Fran Miranda, Trilles i Gil Muntadas. El Llagostera va sorprendre a pilota aturada amb una rematada de Dieste i va saber resistir.

Lleida 2 beneficiar de la derrota del Nàstic a Llagostera i s’ha col·locat empatat a punts a la primera plaça. Els tres primers s’asseguren com a mínim jugar a la nova Primera RFEF. En les dues jornades que resten l’equip blaugrana ha de rebre el Cornellà i desplaçar-se a Badalona. L’Espanyol B, en canvi, es manté en situació de perill. En les dues últimes jornades té dos partits de signe

- Olot 1

Lleida: Pau Torres, Jose Ruiz, Simic, Abraham, Fall, Chavero (Yasser, 57), Bagayoko (Cano, 64), Marc Martínez (Van Rijn, 79), Raúl González, Torras (Eneko, 79) i Abel (Quim Araujo, 79).

Olot: Ballesté, Pol Prats (Soler, 70), Blázquez (Barnils, 86), Alan Baró, Genís (Carles Mas, 56), KIlian, Masó (Sam, 86), Vivi, Eloi Amagat, Salinas i Juan Delgado.

Gols: 1-0 Raúl (1); 1-1 Juan Delgado (14); 2-1 Raúl (24). Àrbitre: Calvo Martínez. Grogues a Chavero, Torras, Eloi Amagat, Genís, Alan Baró, Soler i Carles Mas.

El Lleida va superar amb esforç l’Olot en un partit igualat. oposat. Primer visitarà Tarragona, davant un Gimnàstic que es juga la rematada de la temporada, i després rebrà el cuer Olot. En la batalla per l’ascens va ensopegar el Badalona a Cornellà, i tot, per dalt i per baix, es decidirà en les dues jornades que resten, però tenint en compte que hi ha dos equips, Badalona i l’Hospitalet, als quals tan sols els queda un partit per jugar.

Cornellà 2 - Badalona 0

Cornellà: Ramón, Borja, Rulo, Agus Medina, Kevin Presa, Pol Moreno, Victor (Serrano, 80), Pablo Fernández (Dorca, 88), Eloy, Chiki (Ontiveros, 73) i Guzmán.

Badalona: Álex, Valentín (Toledo, 66), Robusté (Aparicio, 73), Moyano, Márquez (Néstor, 46), Bikoro, Roger (Josep Jaume, 66), Robert Simón, Galindo, Chema Moreno (Cárcaba, 66) i Musa. Gols: 1-0 Pablo Fernández (32); 2-0 Chiki (70).

Àrbitre: Varón Aceitón. Grogues a Valentín, Robusté i Moyano. Derrota i pas enrere del Badalona, ara a dos punts del tercer. El Cornellà de Guillermo Romo va sentenciar en una acció de Chiki.

L’Hospitalet 1

- Prat 2

L’Hospitalet: Aliaga, Reina (Aguilera, 77), Parera, Diego (Cano, 77), Eudald, Martí Soler, Canario, Cristian Gómez, Christian Alfonso (Jorquera, 57), Salinas i De la Espada (Ripoll, 28).

Prat: Craviotto, Martos, Perone, Figueras, Neeskens, Putxi (Montero, 72), Guzmán, Padilla, Ufano (Astrals, 64), Domi (Marc Padilla, 72) i Éric Jiménez (Xavi Civil, 64). Gols: 1-0 Canario (p)(63); 1-1 Figueras (71); 1-2 Montero (83). Àrbitre: Recio Moreno. Grogues a Christian Alfonso, Cano, Martos, Putxi, Craviotto i Montero. Expulsat per acumulació Parera (90).

El Prat va reaccionar al tram final i va remuntar un xoc intens.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain