La Vanguardia (Català-1ª edició)

Els Grammy de l’esperança

Els tons primaveral­s i les mascaretes a joc marquen la catifa vermella

- CRISTINA SIERRA Prints i incrustaci­ons.

Les grans estrelles de la indústria musical es van citar dilluns a la matinada als premis Grammy. El Convention Center de Los Angeles va acollir la 63a edició dels guardons amb una gala que va estar marcada per les mesures anticovid, amb cinc escenaris diferents per minimitzar el contacte físic, i sense públic. Taylor Swift, Harry Styles i Dua Lipa van ser alguns dels grans noms del sector que van desfilar per una catifa vermella en què es va respirar esperança, amb una presència des2021

Agapit, Heribert, Ciriac, Abraham, Joan, Hilari, Eusèbia, Patrici, Tacià, Fèlix, Julià, Papas tacada d’artistes que no es van voler perdre la gran nit de la indústria de la música.

Els cantants van posar amb uns estilismes impactants que feien joc amb les mascaretes, l’accessori estrella de l’edició atípica. Taylor Swift, que es va alçar amb el Grammy a l’àlbum de l’any, va ser fidel al seu estil romàntic amb un minivestit de la col·lecció tardor d’Óscar de la Renta. La compositor­a va posar el toc primaveral a la vetllada amb un disseny ple de flors brodades i unes sandàlies amb llaçada als turmells de Christian Louboutin.

Una altra de les protagonis­tes va ser Dua Lipa, que va captar totes les mirades amb un look espectacul­ar firmat per Versace. L’artista es va inspirar en l’estilisme que l’actriu i cantant Cher va portar el 1974 als mateixos premis, amb un vestit joia d’efecte malla format per un bodi amb incrustaci­ons brillants que dibuixaven una papallona i que va combinar amb una llarga cabellera llisa.

Els homes també van causar sensació. Harry Styles va confiar en Gucci per enlluernar amb un original conjunt format per un blazer de tartà groc, una armilla de punt i pantalons de pana. Un look que va completar amb un cridaner boà de pèl de color malva, accessori que també va portar sobre l’escenari.

Gucci també va vestir Billie Eilish amb un total look folgat a joc amb la manicura. Beyoncé va lluir un disseny de cuir negre de Schiaparel­li, i Bad Bunny, una faldilla de taules de Burberry per completar una catifa vermella que va prodigar optimisme.

 ??  ?? Taylor Swift va optar per un Óscar de la Renta, mentre que Dua Lipa va brillar amb un disseny d’incrustaci­ons. Harry Styles va marcar tendència amb un boà i Billie Eilish es va camuflar en un psicodèlic print
Taylor Swift va optar per un Óscar de la Renta, mentre que Dua Lipa va brillar amb un disseny d’incrustaci­ons. Harry Styles va marcar tendència amb un boà i Billie Eilish es va camuflar en un psicodèlic print
 ?? JORDAN STRAUSS / GTRES ??
JORDAN STRAUSS / GTRES
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain