Lugo - Castelló

Alcorcón - Rayo

Albacete - Cartagena

Saragossa - Mirandés 1-2 1-1 0-0 0-2 4-0 2-1 1-1 0-0 0-3 19:00h 21:00h

El Getafe-Elx va acabar amb empat al marcador (1-1) i un seguit de desqualifi­cacions entre Pepe Bordalás i l’entrenador dels elxans, Fran Escribá, cosa que comença a ser el normal amb els blaus i el seu volcànic entrenador pel mig. El partit el va marcar les polèmiques decisions de l’àrbitre canari, Hernández Hérnandez, i el VAR.

Quan es va acabar el partit Escribá es va queixar del joc antiesport­iu del Getafe, una tònica de tots els adversaris de l’equip madrileny: “Van protestar tot, van simular faltes i penals. Els àrbitres han de posar fre a això”, va declarar Escribá.

Fuenlabrad­a - Mallorca

Bordalás va respondre àcid: “El Getafe és el comodí de molta gent. Me la bufa del tot. L’Elx també es tirava a cada acció. Tinc l’esquena grossa, a mi no m’enfonsa ni el ‘Titanic’”, va dir per deixar clar que està tip de les crítiques al seu equip.

La victòria blava la va impedir Edgar Badía, un dels porters més en forma de LaLiga, que va aturar un penal a Ángel al 81.

L’Elx es va avançar al marcador amb un gol de Pere Milla en un córner mal defensat pels locals. Va ser l’únic xut a porta dels elxans en tot el primer temps. El Getafe va arribar al descans amb un càstig excessiu i incrèdul per dos possibles penals que Hernández Hernández no va

M. Barreiro (Lugo)

J. Puado (Espanyol) xiular, un dels quals, una trepitjada sobre Enes Ünal, sí que el va xiular, però després de revisar les imatges al monitor, el va anul·lar. Els blaus van empatar al minut 60 gràcies a un gol d’Ünal. El penal que va errar Ángel va preservar l’empat.

El València va millorar la seva situació a la taula amb una victòria a Mestalla contra el Granada. El partit es va inclinar molt aviat cap als locals amb un gol de Wass al minut 3. Álex Blanco faria pujar el 2-0 al marcador al 65 i Soldado escurçaria distàncies ja al 89.

A La Ceràmica el Vilareal es va imposar 2-1 al Cadis. Gerard Moreno de penal i Bacca van marcar per al submarí groc i Álex Fernández per al Cadis.

?? CHEMA MOYA / EFE ?? José Bordalás al costat de l’àrbitre Hernández Hernández ahir