La Vanguardia (Català-1ª edició)

Andorra i Badalona es disputen l’última plaça per a la fase d’ascens

- Barcelona B

Prat 1

Quan només falta una jornada al grup III-A el Gimnàstic i el Barça B tenen assegurat l’accés a la fase d’ascens a Segona A. Queda una plaça en joc, entre l’Andorra i el Badalona. Els andorrans en tenen prou amb sumar un punt (juguen a Lleida), mentre que el Badalona, que rep el Barça B, necessita guanyar i que l’Andorra no puntuï. En l’altre

- Lleida 1

Gimnàstic 2 costat de la balança, al grup III-B, el torneig ja s’ha tancat. Ahir es va jugar l’última jornada i els tres classifica­ts són l’Eivissa, l’Alcoià i el Vila-real B. Aquests tres, més el Nàstic, Barça B i el tercer del costat català, jugaran una nova lligueta en què arrossegue­n els punts acumulats, tot i que, per ser més exactes, el que en realitat arrossegue­n, el que compta

- Espanyol B 0

Gimnàstic: Suárez, Albarrán, Bonilla (Rueda 63), Trilles, Ribelles (Pol Ballestero­s 63), Fausto Tienza (Jaime 83), Gerard Oliva, Quintanill­a, Fran Carbia (Amang 73), Joan Oriol i Lasso (Fullana 63). Espanyol B: Fortuño, Rubén, Nil (Omar 70), Tugarinov, Alejandro Pérez, Becerra, Jutglà, Pedro Torres (Villahermo­sa 60), Svensson (Nabil 60), Recasens i Giori (Iván Gil 70). Gols: 1-0 Fausto Tienza (13); 2-0 Fran Carbia (23).

Àrbitre: Carbonell Hernández. Va amonestar Fausto Tienza, Ribelles, Bonilla, Trilles, Bonilla, Quintanill­a, Svensson i Becerra. Expulsats Rubén (59), Trilles (63) i el suplent Brugué (86). al cap i a la fi, és el coeficient que apareix en les classifica­cions adjuntes. L’Eivissa és el més ben situat (2,22 de coeficient), seguit del Nàstic (1,84) i després apareixen, gairebé empatats, l’Alcoià (1,72) i el filial blaugrana (1,71). Lògicament els coeficient­s dels equips del subgrup III-A encara es modificara­n segons els resultats que hi hagi en l’última jornada.

0 - Cornellà 0

Barcelona B: Iñaki Peña, Roger Riera, Comas, Ramos Mingo, Mika, Oriol Busquets (Matheus 46), Collado, Nico, Konrad, Rey Manaj (Ángel 72) i Peque.

Cornellà: Ramón Juan, Guzmán, Borja, Pol, Rulo, Kevin Presa, Serrano (Álex Pla 72), Medina (Dorca 83), Eloy, Chiki (Víctor Fernández 63) i Pablo Fernández (Max Marcet 83).

Àrbitre: Muresan Muresan. Grogues a Matheus, Pablo Fernández, Chiki, Guzmán i Borja.

El Barcelona B va topar amb Ramón Juan en dues rematades de Collado (15) i Peque (31) i es va haver de conformar amb un punt que garanteix la seva classifica­ció.

Olot 1

- Llagostera 0

Olot: Ballesté, Soler, Barnils, Genís (Arumí 73), Masó, Pol Prats (Samu 80), Salinas, Alan Baró, Kilian, Vivi i Juan Delgado.

Llagostera: Marcos, Aimar, Sergio Cortés, Guiu (Salvans 46), Gil Muntadas, Maynau (Dieste 46), Juvanteny (Pitu 61), Diego, Pere Martínez, Sascha i Marcos.

Gol: 1-0 Juan Delgado (35). Àrbitre: López del Amo. Grogues a Soler, Masó, Kilian, Diego i Dieste.

Victòria mínima del cuer Olot, que acumula tres importants punts per a la pròxima fase de permanènci­a. Una mesurada assistènci­a de Salinas la va culminar Juan Delgado (35) de xut creuat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain