La Vanguardia (Català-1ª edició)

Carolina Monje torna a somriure amb la seva nova col·lecció

- REDACCIÓ

Carolina Monje, que va acompanyar fins al final de la vida el seu nòvio, Álex Lequio, va recuperant la il·lusió. Dos mesos abans que es compleixi el primer any de la mort del fill d’Ana Obregón, qui va ser la seva parella durant un any i mig s’ha abocat a la feina.

Divendres va presentar, al restaurant Feroz de Barcelona, la tercera col·lecció de Carola Monje, la marca en línia que va crear durant l’estat d’alarma. Va ser una celebració íntima amb el seu cercle més proper de família i amics. La Carolina, de 26 anys, va veure com l’inici del seu il·lusionant projecte coincidia amb l’ingrés final del seu nòvio a l’hospital. La jove no es va separar de l’Álex els últims dies de la seva vida.

Es recorden les imatges del funeral en què Ana Obregón buscava el suport físic i emocional de la jove. Ara, sense deixar de recordar l’Álex, a qui es referia com a Pumuchu, Monje s’ha lliurat amb il·lusió a la seva feina. “És un moment complicat, vull tirar endavant els meus projectes i continuar donant tot el que puc donar”, explica en declaracio­ns que recull l’¡Hola!. Les peces estan elaborades a Itàlia i tenen un toc romàntic amb tons pastel. Inclouen des de senzills suèters i tops minimalist­es fins a vestits còmodes.

La jove preveu obrir una botiga amb dues amigues a Barcelona. La Carola és filla de l’empresari hoteler Ferran Monje i de Virginia Vicario, doctora de medicina estètica. Per la consulta de la seva àvia materna, la també cirurgiana estètica Josefina Vicario, hi van passar Liz Taylor o Raniero de Mònaco.

 ?? LUC PAPA / GTRES ??
LUC PAPA / GTRES
 ?? INSTAGRAM ?? Imatge de la nova col·lecció
INSTAGRAM Imatge de la nova col·lecció

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain