La Vanguardia (Català-1ª edició)

LLUÍS CORTÉS

-

És en aquests partits quan hem de veure el millor Barça, i jo crec que contra el Manchester City és el que hem vist”

Hem de donar moltíssim valor a la victòria: el City va segon a la millor lliga d’Europa, era molt difícil guanyar”

i erigir-se així en la màxima golejadora de l’equip, al davant de Mariona, que també va veure porteria davant el City i acumula nou dianes en aquesta competició. Una nova victòria que marca el camí per seguir a Europa.

Una altra de les protagonis­tes va ser Sandra Paños, que va aturar un penal amb 2- 0 que si hagués acabat en gol podria haver ficat el City en el partit i en l’eliminatòr­ia. “Ha estat determinan­t”, va reconèixer Cortés. “És una de les millors porteres del món”, va afegir. La portera alacantina es va mostrar humil i va compartir el mèrit amb tot l’equip: “Estic molt contenta, però les protagonis­tes hem estat totes. Avui hem fet el que volíem fer i ha sortit bé. Tant de bo a Manchester surti com aquí, però caldrà posar-se l’armadura una altra vegada i sortir a lluitar”.

Han passat nou anys des que el Barça va debutar a Europa contra l’Arsenal, quan van ser eliminades en la primera ronda per un global de 7-0. L’any següent Marta Corredera, ara al Reial Madrid, aconseguir­ia el primer gol de l’equip a la Champions contra el Brøndby, i des d’aleshores l’equip no ha parat de créixer. D’aquí una setmana (dimecres, 17 h), el partit de tornada a Manchester.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain