La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’amor infinit de Gustavo Dudamel

El músic, que estrena al Liceu, es declara a la seva esposa, María Valverde

- ELENA CASTELLS

Aquesta setmana l’¡Hola! celebra el número 4.000 i ha triat per a la portada Paloma Cuevas, que estrena imatge. Les confession­s de Rocío Carrasco també apareixen a la portada de la revista, que demà es pot comprar amb La Vanguardia per 2,70 euros.

Amb nova imatge L’‘¡Hola!’ celebra el número 4.000 amb Paloma Cuevas

El director d’orquestra Gustavo Dudamel i l’actriu María Valverde acaben de celebrar quatre anys de casats. A més a més, dimecres la protagonis­ta de Tres metros sobre el cielo va fer 34 anys. I el seu atent marit va voler aprofitar l’ocasió per anunciar als quatre vents com l’estima.

El músic, de 40 anys, va compartir al seu compte d’Instagram una bonica imatge de la parella al costat d’una preciosa declaració d’amor: “Vida, Amor, Eternitat... tu. Bon aniversari, bonica meva! T’estimo infinit”. La María no va tardar a respondre a la romàntica declaració amb un emoji d’un unicorn i repetint les mateixes i significat­ives paraules del seu marit: “Vida, Amor, Eternitat... tu”.

El mestre veneçolà és a Barcelona, on demà dirigirà l’òpera Otello al Liceu, en el marc del Barcelona Obertura Spring Festival. Ell i la María formen una parella molt discreta, que no acostuma a fer ostentació de la seva relació, i les seves aparicions es redueixen a ocasions molt especials. En Gustavo i la María es van casar el febrer del 2017 a Las Vegas, un enllaç discret que va tenir lloc un any després que es conegués la seva relació.

Al gener el director d’orquestra va fer 40 anys, i la seva esposa li va enviar un altre missatge

Brauli, Màxima, Teodor, Joví, Pere, Ludger, Cassià, Marcià, Tecla, Montan, Fèlix, Quadrat, Teodosi romàntic. “Amb tu és bonic. Amb tu té sentit el disbarat. Amb tu soc riure. Amb tu és pur, és real. Amb tu em perdo. Amb tu soc vida. Bon 40è aniversari, boig meu. T’estimo amb tot”, va dir l’actriu.

Durant els complicats mesos de la pandèmia, la María i en Gustavo van tornar a treballar junts i van demostrar que formen un gran equip. La intèrpret de Tengo ganas de ti va formar part d’En casa con Gustavo ,un programa de música clàssica que s’emetia en línia durant el confinamen­t amb l’Orquestra Filharmòni­ca de Los Angeles i dues emissores de música clàssica.

Malgrat que no van començar a sortir fins a començamen­ts del 2016, Dudamel i Valverde es van conèixer durant el rodatge de la pel·lícula Libertador (2013), basada en la vida del militar i polític veneçolà Simón Bolívar. L’actriu hi va interpreta­r María Teresa del Toro, l’esposa del protagonis­ta, i el músic va crear la banda sonora de la cinta.

Per Gustavo Dudamel és el segon matrimoni, ja que va estar casat amb Eloísa Maturén, ballarina de ballet clàssic i periodista, amb qui té un fill, Martín, de 9 anys. La María, per la seva part, va tenir una sonada relació amb el també actor Mario Casas a què van posar fi el 2014, després de quatre anys.

Parella enamorada

 ??  ?? En Gustavo i la María, a dalt el 2019; a baix, la foto que ha compartit ell a Instagram, on es miren amb el sol que es pon de fons
En Gustavo i la María, a dalt el 2019; a baix, la foto que ha compartit ell a Instagram, on es miren amb el sol que es pon de fons
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain