La Vanguardia (Català-1ª edició)

Angela Dobrowolsk­i pateix una agressió molt violenta a la presó

- BEGOÑA CORZO SUÁREZ

Aquest esperit emprenedor que sempre ha acompanyat la Chiara és una altra gran clau del seu èxit. “En un món en què les posicions de poder estan dominades en la gran majoria per homes, moltes dones es posen límits a l’hora d’emprendre. Has d’estar molt més preparada. Per això quan una dona té èxit arriba molt lluny”, va dir la directora creativa de Fendi, Silvia Venturini Fendi, referint-se al fenomen Ferragni.

L’equip que acompanya aquest fenomen empresaria­l italià en la seva aventura, a qui ella anomena “la seva segona família”, són l’última peça de tot aquest entramat sense precedents. Un projecte que, amb molt d’esforç i dedicació, avui dia val una fortuna.

L’Audiència de Barcelona ha rebutjat arxivar la causa que investiga el presumpte intent d’homicidi del productor televisiu Josep Maria Mainat per part de la seva dona, Angela Dobrowolsk­i, o sigui que aquesta última haurà de continuar en presó preventiva. Una nova clatellada per a ella el mateix dia que va patir una agressió violenta a la presó per part d’altres recluses.

L’exparella del productor televisiu ha rebut cinc punts de sutura al cap a causa de la pallissa rebuda. Darrere d’aquesta agressió hi pot haver un intent d’extorsió per part del clan Jodorovitx. Segons el programa Espejo público, les altres recluses no només han agredit Dobrowolsk­i,

sinó que també l’han amenaçada d’anar contra el productor i els dos fills que tenen en comú. Tot apunta que la pallissa es va produir per l’impagament d’un deute. Fonts de Brians 2 citades pel programa han explicat que la presa és “conflictiv­a”. Pel que sembla, una de les poques amigues que té a la presó és Rosa Peral, l’exguàrdia urbana condemnada per haver assassinat la seva parella en col·laboració amb un altre nòvio.

A la interlocut­òria que descarta arxivar la causa per intent d’assassinat els forenses qüestionen que la dona de Mainat li provoqués un coma hipoglucèm­ic injectant-li una sobredosi d’insulina. Apunten com a hipòtesi més “versemblan­t” que la crisi s’hauria pogut deure a una hormona que el productor pren per aprimar-se. De manera que el jutge demana que es continuï investigan­t. Dobrowolsk­i va entrar a la presó després de ser detinguda al gener per haver intentat entrar al domicili del fundador de La Trinca tres vegades.

 ?? ARXIU ?? Angela Dobrowolsk­i parlant a El punto de mira a l’octubre
ARXIU Angela Dobrowolsk­i parlant a El punto de mira a l’octubre
 ?? INSTAGRAM INSTAGRAM ??
INSTAGRAM INSTAGRAM
 ?? DANIEL GONZALEZ / GTRES INSTAGRAM ??
DANIEL GONZALEZ / GTRES INSTAGRAM

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain