La Vanguardia (Català-1ª edició)

Inquietud

-

Passen els dies i no puc deslliurar-me de la inquietud i la preocupaci­ó que va produirme la grossera plantada dels nostres polítics als alts directius de Seat i VW. Als anys setanta, vaig col·laborar molt estretamen­t amb aquesta gran empresa i les gestions dutes a terme pel president Pujol van consolidar els acords amb la firma alemanya, garantint un futur industrial altament beneficiós per a Catalunya.

Ara què pretenen? Destruir el que els altres van aconseguir? Si són polítics de debò, han de tenir cintura i poder enfrontar-se a situacions incòmodes però ineludible­s.

Quedar-se a casa i no donar compliment als directius per la presència del Monarca m’omple de vergonya aliena.

Lluís Roura mostra aquesta fotografia feta a Borrassà, on la florida dels camps de colza s’escampa per la plana de l’Empordà. El lector subratlla que es veu poca neu a la muntanya del Canigó. Podeu compartir les vostres fotos a participac­ion@lavanguard­ia.es

Els bonics camps de colza de l’Empordà

señores! Tal vez el pacto con la CUP será el cop definitivo. El gran logro habrá sido ni dinero ni independen­cia. Podría ser que pronto hagamos la competenci­a a los países más pobres, y así conseguire­mos ser atractivos por nuestros bajos salarios. ¡Sería otro gran éxito!

Fernando López Clarós Subscripto­r Barcelona viva. Hem tingut algun temps sense covid? Que els hi preguntin als sanitaris. Tot el meu suport i gràcies.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain