La Vanguardia (Català-1ª edició)

TELEVISIÓ

- Núm 11132 Núm 12587

145 minuts

#VAMOS 17.27 http://parrilla-tv.lavanguard­ia.com/

21.16 22.07 22.57 23.20 0.09 0.32

HORITZONTA­LS 1 Que s’alimenten de matèries animals. Engrapeu. 2 Ho fa amb el paraigua quan plou. Arpa bonsai. Els cosins menys col·laboradors. 3 Se’n surti ben airós. Ho embelleixi­n amb una foto de la promoció. Acaba com comença. 4 Bo. Que té bones galtes inferiors. Alaben. 5 Pilota fiscal. Evacuació penosa de l’orina practicada entre muntanyes de sal. Tot terreny. 6 Cobreixi. Pupil·les enjogassad­es. No és pas una mera cimera, sinó tants dàlmates com romans. 7 Al bell mig del cel. Enravenada com la Frankel. Aquests són mal·leables. 8 Viu d’escandalit­zar el personal més impression­able. Gambada. Pintada àcrata. 9 Trepitjada a tocar la torre més torta. Principi etimològic. Pedrot a la faixa de sant Elvis. 10 Camí ral una mica desendreça­t. Pesos equivalent­s a nou dracmes. Menuts com la canalla dels castellers de Granollers. 11 Sempre sona per damunt del sol. Taquen, encaputxat­s. Lligaré en pilota picada. 12 Hi poseu manetes en seu parlamentà­ria. El signe que resta. Un Simpson famós pel seu llarg i tortuós judici. 13 Canviat d’opinió. La germana més unida. 14 Afecció psicològic­a que mena a l’oblit, de vegades ben selectiu. Estudiar al detall.

VERTICALS 1 Minerals del grup de l’epidota rics en calci i alumini. Criatura capaç d’aixecar el vol. 2 Treballava a la rebotiga de la pastisseri­a. Fem el camí més fàcil per als que venen al darrere. 3 Hores sense cap ni peus. Tendir envers allò que satisfà les inclinacio­ns naturals. A Essen quan ningú no vocalitza. 4 Ho elaborava. L’arc multicolor. Cantor de l’època heroica grega. 5 As. Les vocalistes fugen de Xanadú. Foradis. 6 Liana que comparteix nom amb un aminoàcid. Doneu les lletres senars. Típica actitud del paleta dropo. 7 Sol precedir totes les condicions. Principi asimètric. Perseguim i capturem animals salvatges. As. 8 Victòria clara i sense pal·liatius. La part inferior de totes les antenes. 9 Un riu suís que surt a molts mots encreuats, ara revoltat, també. Flegmes, però en el sentit de gargall. S’instal·la entre el brancatge. 10 Gros i bru. Patinat. Errada d’execució. 11 L’acull en una residència de la tercera edat. En Todó quan s’asfixia. Gentalla. 12 Moro amb una copa de vinet a la mà. Remaria enrere entre espies. Emirat tranquil. 13 Preposició cortesa. Radical orgànic univalent derivat de l’età. Aquesta conté ocre. 14 Fent-ho servir a l’americana. Remenar les emocions de l’home del sac. crucigrama­sapp.com 13 Partida de dinero. Banda de poco prestigio. Belcebú posee un par. 14 Disfrazars­e con un aspecto decente. Flor que no atrae a las abejas.

 ??  ??
 ??  ??
 ?? CONSULTEU AQUÍ LA PROGRAMACI­Ó D’AVUI I DELS PROPERS DOS DIES DE TOTS ELS CANALS ?? Pel·lícula: La momia. Pel·lícula: Los gemelos golpean dos veces. Porvenir. Otros mundos. Grandes inventos. Nadie al volante. Pel·lícula: El consejero. La otra cara de la pandemia.
Disney Mickey Mouse. Chicostra.
Kim Possible. Bebés Llorones Lágrimas Mágicas. Bluey. Patoaventu­ras. Los Green en la gran ciudad. ¡¡¡Alvinnn!!! y las Ardillas. K.C. Agente Especial.
Bizaardvar­k. Gabby Duran Alien Total. Coop & Cami.
C.R.A.K.S. Cambio de clase.
CONSULTEU AQUÍ LA PROGRAMACI­Ó D’AVUI I DELS PROPERS DOS DIES DE TOTS ELS CANALS Pel·lícula: La momia. Pel·lícula: Los gemelos golpean dos veces. Porvenir. Otros mundos. Grandes inventos. Nadie al volante. Pel·lícula: El consejero. La otra cara de la pandemia. Disney Mickey Mouse. Chicostra. Kim Possible. Bebés Llorones Lágrimas Mágicas. Bluey. Patoaventu­ras. Los Green en la gran ciudad. ¡¡¡Alvinnn!!! y las Ardillas. K.C. Agente Especial. Bizaardvar­k. Gabby Duran Alien Total. Coop & Cami. C.R.A.K.S. Cambio de clase.
 ??  ?? Al dibuix de dalt hi ha vuit diferèncie­s respecte al dibuix de sota
Al dibuix de dalt hi ha vuit diferèncie­s respecte al dibuix de sota
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain