La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Barça es reafirma a l’elit

L’equip de Cortés es fica en semifinals per quarta vegada les últimes cinc temporades

- FUTBOL QUARTS DE FINAL DE LA LLIGA DE CAMPIONS FEMENINA

un altre intent de Beckie, mentre que Oshoala va perdonar l’1-1 sola davant Lucy Bronze. Tres defenses del City van aconseguir rebutjar sota pals el que semblava que era un gol segur. Mateix guió per a Mariona, que en comptes de rematar va buscar la passada a Oshoala de manera imprecisa.

El descans va ser terapèutic, i és que les paraules de Cortés funcionen. El missatge va ser clar: “Sabíem que havíem de marcar”, va dir Alèxia. I aleshores va arribar el gol d’Oshoala, el de la tranquil·litat. Va ser després d’una recuperaci­ó de Patri Guijarro, que amb molt de criteri va lliurar la pilota a Hansen. La noruega, amb sang freda, va esperar

Les blaugrana no sabran el seu rival fins al 18 d’abril; sortirà del partit Olympique de Lió-PSG

una assistènci­a perfecta de Stòitxkov. Tot i això, el seu intent va topar amb el pal. Del possible 2-0 es va passar a l’1-1 amb el gol de Gumbau, que, assistit per Arnau Martínez, va empatar el xoc per al Girona. A pocs minuts del descans, l’arlequinat Stòitxkov va completar el doblet després d’una passada enrere magistral d’Aarón Rey.

Després de la pausa Stòitxkov hauria pogut fer el hat-trick, però va topar amb un Juan Carlos que va fer una gran aturada. Tot havia de torçar-se per al Sabadell poc després, quan Jaime Sánchez va provocar un penal que Samu Saiz va convertir amb habilitat per a l’empat a dos. El Girona es va abocar a la recerca de la remuntada, però va haver de conformar-se amb esgarrapar un punt en el derbi.

De fet, Undabarren­a hauria pogut donar els tres punts al Sabadell amb una última ocasió clara que es va escapar alta.

?? JASON CAIRNDUFF / REUTERS ?? Roebuck, 20 Bronze, Dahlkemper, Greenwood, Morgan, Walsh, 21 Lavelle, Kelly, 11 Beckie, 18 White Gareth Taylor
Mewis,
FC Barcelona: 1 Paños, 8 Torrejón,
17 Pereira, 4 Mapi León, 15 Ouahabi,
14 Aitana Bonmatí, 12 Guijarro, 11 Alexia Putellas, 16 Graham, 20 Oshoala,
9 Caldentey
Entrenador:
Camp: MCFC Academy Stadium Àrbitra: Monika Mularczyk (Polònia) Targetes: Groga a Patri Guijarro
Gols: 1-0 Beckie (20), 1-1 Oshoala (59), 2-1 Mewis (68) (p)
Les jugadores del FC Barcelona celebrant el gol d’Oshoala
JASON CAIRNDUFF / REUTERS Roebuck, 20 Bronze, Dahlkemper, Greenwood, Morgan, Walsh, 21 Lavelle, Kelly, 11 Beckie, 18 White Gareth Taylor Mewis, FC Barcelona: 1 Paños, 8 Torrejón, 17 Pereira, 4 Mapi León, 15 Ouahabi, 14 Aitana Bonmatí, 12 Guijarro, 11 Alexia Putellas, 16 Graham, 20 Oshoala, 9 Caldentey Entrenador: Camp: MCFC Academy Stadium Àrbitra: Monika Mularczyk (Polònia) Targetes: Groga a Patri Guijarro Gols: 1-0 Beckie (20), 1-1 Oshoala (59), 2-1 Mewis (68) (p) Les jugadores del FC Barcelona celebrant el gol d’Oshoala