La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Palau recobra la veu

L’afició torna un any després en el doble matx de vuitens

- TONI LÓPEZ JORDÀ POLIESPORT­IU

398 dies després d’aquell ja llunyà Barça-Pick Szeged de la Champions anterior (29 de febrer del 2020), el Palau Blaugrana recupera la veu de l’afició barcelonis­ta en l’handbol. La reobertura al públic dels recintes esportius, després de més d’un any de tancament per la pandèmia de coronaviru­s, permetrà que demà el Barça pugui comptar amb un màxim de 1.000 aficionats empenyent des de les grades en el primer duel del doble enfrontame­nt de vuitens de final de la Lliga de Campions contra l’Elverum noruec (18.45 h, Esport3).

Un encreuamen­t de vuitens que el Barça no hauria de disputar, ja que com a primer a la fase de grups quedava exempt de l’eliminatòr­ia. Tot i això, una modificaci­ó d’última hora del sistema de la competició de l’EHF –justificad­a pels ajornament­s de la covid– obliga als blaugrana a sotmetre’s a un teòric tràmit davant el cuer del grup A, l’Elverum, segon pitjor equip dels 16 del torneig (només 2 victòries en els 14 partits).

Almenys, per acord amb el club noruec per les restriccio­ns de mobilitat, els dos partits es disputen al Palau Blaugrana, avui i dilluns, per tant el Barça s’estalvia un desplaçame­nt i guanya l’avantatge de jugar a la seva pista i els dos partits amb el seu públic.

Després de gairebé un mes d’inactivita­t a Europa (des del 3 de març contra el Motor), el conjunt blaugrana arriba a l’encreuamen­t de vuitens amb una baixa

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain