La Vanguardia (Català-1ª edició)

Gisela entra en un assaig clínic contra la covid

- BEGOÑA CORZO SUÁREZ

Gisela té els seus projectes profession­als en pausa, però continua col·laborant en la lluita contra la pandèmia. A l’inici de la crisi sanitària va posar en marxa la iniciativa “Red de favores”, “un altaveu per aglutinar la informació i que sigui de fàcil accés perquè la solidarita­t no es perdi a la xarxa”, explicava. Ara l’artista del Bruc és voluntària en un assaig clínic que es duu a terme des de finals de l’any passat en hospitals de Madrid i Barcelona, així com en vuit països més a més d’Espanya.

“No, encara no estic vacunada!”, explica la concursant de la primera edició d’Operación Triunfo. “Però sí que estic dins d’un assaig clínic per provar una de les vacunes que ens poden arribar a posar”, escriu al costat d’imatges en les quals apareix asseguda en una llitera mentre una infermera li injecta un vial marcat com a Janssen.

“No sé si m’hauran injectat la vacuna o només placebo, caldrà esperar. Però el que sí que tinc clar és que hem de col·laborar en tot el que puguem perquè això passi aviat. I aquesta és una de les maneres. Així que, com aquell qui res, m’hi he llançat, però sé que estic en bones mans. Gràcies, Fernando Cereto i a tot el teu equip per la profession­alitat i confiança. Per cert, les meves cares són un poema, al principi valenta i després... ai, quina pupeta!”, escriu l’artista.

La solidarita­t de Gisela ha rebut molts aplaudimen­ts. Octavi Pujades, Itziar Castro, Elsa Anka o Jandro són alguns dels noms coneguts que li han agraït el gest.

 ?? EP ?? Artista reconegut Miguel Bosé va rebre la Medalla de les Arts de la Comunitat de Madrid el juliol del 2017
EP Artista reconegut Miguel Bosé va rebre la Medalla de les Arts de la Comunitat de Madrid el juliol del 2017
 ?? INSTAGRAM ?? La cantant Gisela
INSTAGRAM La cantant Gisela

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain