La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’Espanyol posa la directa en el moment decisiu

- ROBERTO RODRÍGUEZ

Quan queden deu jornades per tancar la competició, l’Espanyol torna a ser el principal favorit per aconseguir no només l’ascens a Primera, sinó el campionat de Segona Divisió. Els de Vicente

Moreno han recuperat les bones sensacions de la primera volta amb tres victòries consecutiv­es davant el Logronyès (4-0), el Castelló (1-3) i, dijous, contra el Fuenlabrad­a (4-0), en què ha exhibit contundènc­ia ofensiva i seriositat defensiva. Onze gols a favor i només un en contra certifique­n la recuperaci­ó de l’equip.

“Estem en un bon moment i aquest resultat va acompanyat de molt bones sensacions. Hem guanyat un equip que ve de superar el Mallorca i el Leganés. Hem estat superiors a l’inici i hem provocat el que ha vingut després”, es va sincerar el preparador blanc-i-blau. “El que veiem a la gespa s’acosta al que volem”, va explicar.

Moreno va elogiar la bona arrencada del seu equip contra el Fuenlabrad­a: “Crec que vam començar molt bé. Havíem arribat, vam tenir un pal aviat, vam dominar... La sensació és que era una qüestió de temps, però no ho podem saber”. A més a més, va voler incidir en el fet que “hem d’intentar fer sempre aquest inici. És la manera que tothom vegi què volem. Volem agradar a la nostra afició i que estigui contenta”.

Amb aquesta sèrie de bons resultats l’equip perico és primer a la classifica­ció empatat a 64 punts amb el Mallorca. El quadre balear és, de moment, el gran rival per un ascens que és directe per als dos primers.

El calendari aquestes últimes deu jornades enfrontarà el conjunt periquito contra Albacete, Leganés, Almeria, Las Palmas, Màlaga, Saragossa, Cartagena, Ponferradi­na, Tenerife i Alcorcón. Sobre el paper, els partits més complicats i els que podrien determinar el futur de l’equip a la categoria són contra l’Almeria, a Los Cármenes, i davant el Leganés, cinquè classifica­t, una jornada abans al RCDE Stadium.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain