La Vanguardia (Català-1ª edició)

Mia Farrow aclareix com van morir tres fills seus

- REDACCIÓ

Molts actors gais que treballen a Hollywood oculten la seva inclinació sexual per la por que això pugui arruïnar les seves carreres, va assegurar Kate Winslet a The Sunday Times. L’actriu va criticar el que considera un ambient de “discrimina­ció i homofòbia” en la indústria del cinema.

Si admeten la seva sexualitat Winslet afirma que els actors gais temen per la seva carrera

Mia Farrow ha sentit la necessitat de parlar per primera vegada sobre la mort de tres dels seus fills adoptius: la Tam, la Lark i en Thaddeus. Segons l’actriu, ha pres aquesta decisió a causa dels “rumors despietats basats en falsedats” que circulen sobre aquestes morts i que ara ha abordat en un comunicat publicat a les xarxes socials.

Aquestes especulaci­ons, la majoria ja conegudes, han ressorgit després que fossin obviades a la recent sèrie documental Allen v. Farrow (HBO). “Com a mare de 14 fills, la

Vicenç Ferrer, Emília, Maria Crescència Höss, Jofre, Zenó, Irene, Juliana, Albert, Caterina meva família ho és tot per a mi”, comença Farrow. “Si bé vaig triar una carrera que em va col·locar en l’àmbit públic, la majoria dels meus fills han optat per portar una vida molt privada. Respecto els seus desitjos, per això soc tan selectiva a les meves publicacio­ns a les xarxes”, segueix l’actriu que, no obstant això, ara ha fet aquest pas amb l’objectiu d’aclarir les tres tragèdies que van sacsejar la seva família.

“La meva filla Tam va morir als 17 anys d’una sobredosi accidental relacionad­a amb les migranyes agonitzant­s que patia i la seva malaltia cardíaca”, explica. La Tam, que era cega, va ser adoptada al Vietnam el 1992. Al principi la representa­nt de l’actriu va assegurar que va morir per una afecció cardíaca. Tot i això, en Moses, un altre dels fills adoptius de Farrow, va dir l’any 2018 al seu blog que la seva germana s’havia llevat la vida amb una sobredosi de pastilles després d’una baralla amb la seva mare. En Moses assegurava que la Tam patia una depressió que va augmentar a causa que Farrow es va negar a ajudar-la perquè no creia en la seva malaltia.

En Moses també explicava que el seu germà Thaddeus es va suïcidar i, a més, s’havia d’encarregar de les feines de casa.

“Aquestes són tragèdies indescript­ibles”, segueix Farrow, que afegeix que “qualsevol altra especulaci­ó sobre les seves morts és deshonrar les seves vides i les dels seus fills i éssers estimats”. L’actriu conclou afirmant que està “agraïda” de ser mare de 14 fills i àvia de 16 nets. “Encara que hem conegut el dolor, les nostres vides avui estan plenes d’amor i alegria. Cada un té una batalla que ha de lluitar, unes penes que corquen. Els envio les meves millors esperances i el meu amor”, finalitza.

 ?? DIMITRIOS KAMBOURIS / GETTY ?? Una de les fotos més recents de l’actriu, al costat del seu fill Ronan l’abril del 2019
DIMITRIOS KAMBOURIS / GETTY Una de les fotos més recents de l’actriu, al costat del seu fill Ronan l’abril del 2019
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain