La Vanguardia (Català-1ª edició)

RONALD KOEMAN

-

ha descans possible, va enviar com a consigna. “Estem en un moment de la temporada en què cal anar a totes”, va afegir l’entrenador del Barça. Un missatge per als seus jugadors abans de rebre aquesta nit un Valladolid que arriba amb moltes baixes: per lesió, per la covid (Kike Pérez, Roberto, Luis Pérez, Míchel i Joaquín) i per sanció (Orellana).

Koeman vol concentrac­ió màxima en aquest partit. No vol sentir a parlar de Håland, de dates límit en la renovació de Messi, de donar minuts a Piqué i Sergi Roberto perquè agafin ritme de cara al clàssic o de plans de futur amb Collado. Tampoc no té al cap la visita a Valdebebas de dissabte o la final de la Copa del Rei. Només vol guanyar tres punts més. Tot el seu esforç el concentra a fer bé la feina avui per situar-se a un punt de lideratge.

El tècnic va assegurar que predicarà amb l’exemple i que posarà el millor equip possible de sortida, perquè ningú no es desviï. Ni es planteja guardar Messi o De Jong per assegurar-se la seva participac­ió a Valdebebas. “Sabem que són a una targeta de perdre’s un partit. Esclar que hi ha risc, però no és moment de descansar ni per precaució ni per falta de frescor. Només falten deu jornades”, va recordar. Temps d’anar a totes.

Queden deu jornades. No és moment de descansar per precaució de targetes. Cal anar-ho a buscar tot”

Al novembre no s’esperava que lluitaríem pel títol i que seríem a la final de Copa. Laporta està molt content”

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain