La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Sevilla fa un gir a la Lliga

L’Atlètic perd al Sánchez Pizjuán, on va ser molt inferior que l’equip de Lopetegui

- FUTBOL VINT-I-NOVENA JORNADA DE LA LLIGA SANTANDER

centre del camp, que a la mitja hora Simeone va treure Correa per un defensa, Lodi, per equilibrar la lluita a la zona d’elaboració i passar a una defensa de quatre. Si abans no havia marcat el Sevilla no va ser perquè no ho mereixés sinó perquè va topar amb Oblak, que als sis minuts va parar un penal comès per Saúl sobre Rakitic que va llançar molt malament Ocampos.

Durant molt de temps es deia que l’únic defecte del porter eslovè era la seva incapacita­t per aturar penes màximes. Va pel camí d’aprovar l’assignatur­a. En la jornada anterior en va parar un a l’Alabès que va evitar l’empat. N’ha aturat dos en dues jornades.

El Sevilla va jugar amb l’agressivit­at habitual, li va costar molt poc

Oblak va aturar una pena màxima a Ocampos i va acabar sent el jugador que més feina va acumular

GOL POLÈMIC L’Atlètic va reclamar que en el gol d’Acuña hi va haver una mà prèvia de l’argentí Lucas Ocampos

de superar la línia de pressió del rival amb Navas fet un coet per la dreta, però li va faltar un punt de finor a dalt davant una defensa tan poblada i experta. Els blanc-i-vermells només es van estirar una mica passada la primera mitja hora. En tota la primera part no van xutar a porteria.

El partit es va igualar a la segona part, en la qual va sortir una mica millor l’Atlètic. Luis Suárez va veure groga en aquella fase, una targeta que el farà perdre’s el pròxim compromís de Lliga contra el Betis.

Koke va tenir la primera per a l’Atlètic, però Bono li va treure la seva rematada de volea. Quan el Sevilla anava clarament a menys va trobar el seu gol en una bona centrada de Navas i un cop de cap d’Acuña. L’Atlètic va reclamar mà d’Ocampos en una jugada prèvia però va ser tan anterior que el VAR no la va corregir.

L’Atlètic ho va intentar tot per buscar l’empat, però només va trobar una ocasió clara. Luis Suárez va deixar una bona pilota per a Corretja, que va rematar a gol, però Bono va evitar l’empat. La Lliga s’encén. L’Atlètic perd força i si el Barcelona guanya avui ja dependrà de si mateix.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain