La Vanguardia (Català-1ª edició)

CaixaBank comença la unificació de la marca a la seva xarxa d’oficines

- REDACCIÓ

CaixaBank començarà avui dilluns la unificació de la marca a la seva xarxa d’oficines, un procés que durarà nou setmanes fins a arribar al conjunt de la xarxa a tot Espanya. El procés es duu a terme després d’adaptar la imatge als edificis corporatiu­s de Bankia.

La substituci­ó de la marca Bankia tindrà lloc a les oficines retail, fet que suposa el canvi de la retolació interior i exterior de tota la xarxa, com també la personalit­zació de la imatge dels caixers.

En les comunitats autònomes on aquest dilluns és festiu, com ara Catalunya i la Comunitat Valenciana, l’actuació a les oficines retail començarà a partir de dimarts, dia 6.

Fa dues setmanes, una vegada acabada la fusió legal, es va dur a terme l’adaptació de la imatge de marca als edificis corporatiu­s, entre els quals s’inclouen la seu operativa de Madrid i l’antiga seu social de Bankia, situada a València, entre d’altres.

L’entitat que presideix José Ignacio Goirigolza­rri i dirigeix Gonzalo Gortázar té 623.800 milions d’euros en actius totals a Espanya, un volum que la converteix en el banc més gran del mercat estatal, amb una posició rellevant en l’àmbit europeu.

El nou grup assegura que reforça el seu lideratge en banca retail a Espanya, amb prop de 20 milions de clients i la primera posició en la quota de mercat de tots els productes clau: dipòsits (24%), crèdits (26%) i estalvi llarg termini (29%), que inclou les asseguranc­es d’estalvi, els fons d’inversió i els plans de pensions, segons les seves dades.

L’entitat destaca que té la xarxa d’oficines més extensa i especialit­zada de tot el sector i assenyala la voluntat que té de mantenir la proximitat amb el territori i la inclusió financera.

La nova entitat CaixaBank té previst dur a terme la seva junta d’accioniste­s el 14 de maig a València, on es mantindrà la seu social.

El procés durarà nou setmanes: hi haurà canvi de retolació i d’imatge dels caixers

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain