La Vanguardia (Català-1ª edició)

Carla Suárez, pura felicitat en el seu retorn a la rutina

- REDACCIÓ

La notícia que gran part de l’esport espanyol estava esperant va arribar ahir. A les 13.37 hores, Carla Suárez anunciava en el seu compte de Twitter que estava “entrenant altre cop”. La tennista canària, que actualment ocupa el lloc 95è en el rànquing de la WTA, acompanyav­a el seu missatge amb una foto somrient, sobre terra batuda, i amb la funda de les raquetes al seu costat. El càncer sembla haver estat abatut.

Suárez va deixar la pràctica activa del tennis fa vuit mesos després de ser diagnostic­ada amb un limfoma de Hodgkin. El tractament més agressiu, la quimioterà­pia, va acabar el 25 de gener –ara continua rebent radioteràp­ia– i menys de dos mesos després la canària ja ha posat fil a l’agulla per tornar a competir. “Molt animada d’estar entrenant altre cop! Els agraeixo de cor les mostres d’afecte que em fan arribar”, resava el seu missatge.

La tennista de Las Palmas tenia al cap retirar-se del tennis l’any passat, abans que esclatés la pandèmia i de patir càncer però ara s’ha proposat de tornar a les pistes i fins i tot somia ser a Tòquio, en els que serien els seus quarts

Jocs. Un objectiu que no serà fàcil, ja que les places s’atorgaran una vegada conclogui Roland Garros.

Suárez treballa amb la idea de poder competir a Wimbledon, que se celebrarà del 28 de juny a l’11 de juliol, on podria jugar gràcies

Carla Suárez. La tennista canària, somrient, es torna a entrenar després de superar un càncer

a disposar d’un rànquing WTA protegit a causa de la seva malaltia. Ho aconseguei­xi o no, el seu retorn als entrenamen­ts després de derrotar la malaltia supera qualsevol altra notícia. El seu somriure és el del tennis espanyol.

 ?? TWITTER ??
TWITTER

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain