La Vanguardia (Català-1ª edició)

Varane i Ramos no jugaran el clàssic

-

El Madrid haurà de jugar el partit més decisiu de la Lliga sense la parella de centrals. L’absència de Sergio Ramos ja se sabia, però la de Raphaël Varane és un nou contratemp­s. Ahir contra el Liverpool Zinédine Zidane ja no va poder alinear el francès, baixa per covid. Al matí es va saber que havia donat positiu. Això significa que Varane, titular indiscutib­le, tampoc no podrà jugar dissabte el clàssic contra el Barça. El Madrid, tercer a la Lliga, haurà d’afrontar el partit contra el segon de la classifica­ció sense Varane i sense Sergio Ramos, lesionat en un entrenamen­t amb Espanya. El més probable és que cap dels dos encara no estiguin recuperats a Anfield d’aquí una setmana.

Tot i això, al vestidor consideren que l’equip blanc arriba tant al clàssic de dissabte com al doble partit contra el Liverpool “en el millor moment” de l’any. Així ho va assegurar, per exemple, Vinícius. El pla blanc era estar en un pic de forma per rebre el Barça a la Lliga i als quarts de la Champions, les seves competicio­ns. “Hem treballat molt per arribar aquí en el millor moment de la temporada”, confessava el davanter.

Malgrat la diferència de dos gols, Vinícius no considera que l’eliminatòr­ia sigui favorable als seus interessos. “L’eliminatòr­ia continua igual. El Liverpool té un gran equip i allà ho donarà tot”, va avisar sobre el partit d’Anfield. “Hem de jugar a Liverpool com avui”.

Sobre els seus dos gols, el punta no està pendent de les crítiques per la seva poca punteria. “La gent de fora que parli. Jo continuo treballant i els meus companys em donen la confiança i la força que necessito”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain