La Vanguardia (Català-1ª edició)

‘La Vanguardia’ reconeix els anuncis més creatius del 2020

El Ministeri d’Agricultur­a, Pesca i Alimentaci­ó guanya el primer premi

- REDACCIÓ

17.08 17.33 18.15 20.13 20.26

20.37 21.23

21.00 21.42

21.55 23.05 23.55 0.30 1.30

“Un homenatge al sector agroalimen­tari per brindar-nos la seva millor obra”. Amb aquesta citació es presenta “L’art del saber fer”, una campanya del Ministeri d’Agricultur­a, Pesca i Alimentaci­ó del Govern d’Espanya l’anunci gràfic del qual ha estat reconegut amb el primer premi en la 32a edició dels guardons de Publicitat i Creativita­t de La Vanguardia. El certamen, que premia els anuncis més creatius publicats en aquest diari el 2020, ha atorgat la màxima distinció en la categoria de publicitat gràfica a una peça “que demostra com el sector públic és capaç d’apostar per la creativita­t, i això hauria de servir d’exemple”, apunta Marc Ros, cofundador i conseller delegat d’Aftershare, i membre del jurat amb Roberto Fara, chief creative officer d’Ogilvy; i Nacho Magro, creative director & partner a Wolf. “L’anunci del Govern d’Espanya ens demostra, des de la màxima creativita­t i bellesa artística, l’excel·lència i qualitat dels aliments d’Espanya”, assegura Pere Guardiola, director general de Godó Strategies. El segon classifica­t ha estat Bankinter, amb un anunci en format carta titulat “La banca sempre guanya”, mentre que el tercer premi ha recaigut en Correos –guardonada per segon any consecutiu– i Byhours.

Aquest any una de les novetats és la introducci­ó del premi a la millor portada, que han guanyat les empreses Seat, amb la seva comunicaci­ó sobre la inauguraci­ó de Casa Seat a Barcelona, i Telefónica, en què destacava la cura de les xarxes i connexions del país amb la imatge del tennista Rafael Nadal.

En la categoria de publicitat digital el reconeixem­ent ha estat per a Audi, amb la seva campanya de l’Audi e-TronGT, i per a Toyota, en un homenatge a la ciutat de Barcelona amb l’impuls de la zona de baixes emissions. En branded content les empreses premiades han estat Coca-Cola i Honda. La primera, per la seva acció #TerraCEOS, i la segona, per l’impuls de rutes temàtiques a Barcelona a bord d’una SH125. En les dues categories s’ha valorat “la unió de creativita­t i tecnologia per aconseguir excel·lents resultats”.

Finalment, en Acció Social, el guardó ha estat per a FundacióMa­pfre. El jurat ha subratllat el seu compromís continu per millorar les condicions de vida del planeta en àmbits com la nutrició, l’educació, la salut o l’accés a l’ocupació.

A l’hora de decidir els guanyadors en les diferents modalitats, els profession­als del jurat han valorat la creativita­t dels anuncis i continguts de marca a La Vanguardia. Però no és l’únic: “Els premiats d’aquest any sobresurte­n per l’aprofitame­nt del mitjà i del moment”, destaca Ros.

En aquest sentit, Guardiola ha emfatizat la valentia de moltes marques en les seves accions de publicitat i la capacitat per adaptar els seus missatges al context “amb exercicis creatius impecables” en un any marcat per la crisi sanitària de la covid.

Casa Seat i Telefónica obtenen el premi a la millor portada de l’any

Els guardonats en aquesta modalitat digital han estat Coca-Cola i Honda

 ?? HBO ?? El primer episodi de la sèrie es va emetre el 17 d’abril del 2011
HBO El primer episodi de la sèrie es va emetre el 17 d’abril del 2011
 ??  ?? Superestru­cturas. Ingeniería letal. Misterios de los gigantes extintos.
La gran barrera de coral con David Attenborou­gh. Los Andes salvajes. Egipto desde el aire. Vivir más y mejor. Ingeniería letal. Superestru­cturas. El caso Interpol. Ingeniería letal.
DISNEY CHANNEL
Pel·lícula: El rey león II: El Tesoro de Simba. Patoaventu­ras. Los Green en la gran ciudad. Pel·lícula: Alvin y las ardillas III. Los Green en la gran ciudad.
Coop & Cami. C.R.A.K.S. Cambio de clase.
NICKELODEO­N
Victorious: Otra Vez Helen. Los Thunderman­s. Equipo Danger. Spyders. Henry Danger. Equipo Danger. Los Thunderman­s. Henry Danger. Equipo Danger. Bob Esponja. Una casa de locos. Nicky, Ricky, Dicky y Dawn.
El misterio de los Hunter: La llave.
Herois amb cua. (ST)
El xou de la Pantera Rosa. (ST) Jo, Elvis Riboldi. (ST) Mike el magnífic. (ST) L’Alícia i en Lewis. (ST) Pat, el gos. (ST) Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir. (ST) Gos pudent. Xavier Enigma i el museu secret. (ST) D’aventura castigats. (ST) Itch. (ST) Les regles de la Floor. Emissió dels capítols Preferits: i Conillet d’índies:. (ST) Lucas etc. Emissió dels capítols La primera trobada: i El canvi de casa:. Còmics. (ST) bon humor. (ST) Clipping. (ST) a l’estudi. (ST) Còmics. (ST) (R)
De
Rumba
Superestru­cturas. Ingeniería letal. Misterios de los gigantes extintos. La gran barrera de coral con David Attenborou­gh. Los Andes salvajes. Egipto desde el aire. Vivir más y mejor. Ingeniería letal. Superestru­cturas. El caso Interpol. Ingeniería letal. DISNEY CHANNEL Pel·lícula: El rey león II: El Tesoro de Simba. Patoaventu­ras. Los Green en la gran ciudad. Pel·lícula: Alvin y las ardillas III. Los Green en la gran ciudad. Coop & Cami. C.R.A.K.S. Cambio de clase. NICKELODEO­N Victorious: Otra Vez Helen. Los Thunderman­s. Equipo Danger. Spyders. Henry Danger. Equipo Danger. Los Thunderman­s. Henry Danger. Equipo Danger. Bob Esponja. Una casa de locos. Nicky, Ricky, Dicky y Dawn. El misterio de los Hunter: La llave. Herois amb cua. (ST) El xou de la Pantera Rosa. (ST) Jo, Elvis Riboldi. (ST) Mike el magnífic. (ST) L’Alícia i en Lewis. (ST) Pat, el gos. (ST) Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir. (ST) Gos pudent. Xavier Enigma i el museu secret. (ST) D’aventura castigats. (ST) Itch. (ST) Les regles de la Floor. Emissió dels capítols Preferits: i Conillet d’índies:. (ST) Lucas etc. Emissió dels capítols La primera trobada: i El canvi de casa:. Còmics. (ST) bon humor. (ST) Clipping. (ST) a l’estudi. (ST) Còmics. (ST) (R) De Rumba

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain