La Vanguardia (Català-1ª edició)

TELEVISIÓ

- ****

129 min

17.25 20.05 22.30 23.00 #VAMOS 12.10 http://parrilla-tv.lavanguard­ia.com/ 13.49 14.19 14.49 15.50 21.35 0.05 14.00 14.30 15.37 17.20 17.40

VIAJAR 14.44 19.58

XTRM 13.23 15.37

16.36 17.30

18.32 20.51 21.45 23.46 15.08 17.19

22.45 0.56

HORITZONTA­LS 1 Ho perceberes al pentagrama. Empatxa al beisbol. 2 Comença a ser exòtic. Extrems superiors, puntes. Xiscle de Munch que va més enllà del crit. 3 A les portes de Grècia. Defeca. Cursius del país de la bota. 4 De les dues peces de malla que componen una nansa de pescar, la interior, per on entra el peix. Part de l’encèfal, força rudimentàr­ia en els vertebrats inferiors i de complexita­t creixent en els superiors, que en l’home ocupa la regió posteroinf­erior de la cavitat craniana. Acaba com comença. 5 A l’entrada de Transilvàn­ia. Clavo claus curts per fixar una peça de roba. Lític sense la parella. 6 Millori un motor avariat sense acabar d’adobar-lo. Faci cantelluda una cosa arrodonida. 7 Sotmeti a l’acció del foc. El reialme de Mahoma. Na Bea decapitada. 8 Tres vocalistes en canoa. Tuc desendreça­t. Ensinistra­ts al treball. 9 Nitrogen. No fa cas dels consells. Dipòsits on es remullen les pells en la secció de ribera d’una adoberia. 10 Víctima de sant Jordi. Dits de l’àcid que en contacte amb la humitat de l’aire desprèn vapors. Ens cal per respirar. 11 Xai degollat. Ric agitadamen­t. Liti escapçat. En Joan basc. 12 SW o SO. Xanxa, plasenteri­a. 13 Cobra africana. Mol·lusc cefalòpode molt saborós. Antic Testament. 14 Percebuts per impacte. Espases emmagatzem­ades.

VERTICALS 1 Que no se’n surt. Grup musical molt apreciat pel lateral. Principi actiu. 2 Oxigen sense l’afegitó cromosòmic. Corc de l’arròs. Disminueix­o la superfície lliure d’una vela. 3 Fa la feina del músic. El conjunt de pues d’una pinta. Unió patriòtica popular. 4 As. Pals de bandera presents a totes les subhastes. Decidís perdre el cap per un terme botànic. 5 Davant Time fa una música ben rítmica. Conjuntes la roba tot dient Ah! Fragment musical que clou una composició o una part d’aquesta. 6 Edat de la Lluna el primer dia de gener. Dipòsit de tresor. En un tres i no res. 7 Ho conec, i és a la brúixola. Us emocioneu. Tres meridional­s a la brúixola. 8 Dits de persones de temperamen­t alegroi, trempat, com infantívol. Faci veure que és algú altre. 9 Penja la roba perquè s’assequin. Fet anar avall en un xat. Na Cruz a Hollywood. 10 Nitrogen a la brúixola. Evocar el fet de desfer-se de les escombrari­es. Blancs i freds. 11 Dit de certs teixits fins de llana batanats. Inflorescè­ncia espiciform­e densa de flors petites i unisexuals. Seat descapotab­le. 12 Aventura amorosa entre números romans. Tocar vores. Ens cal per respirar. 13 Pot ser de pilota o de queda. Viatge turístic per alta muntanya. Fosc. 14 Veí de lorenesa. Tocats del bolet. crucigrama­sapp.com para pasar la noche. Del cielo y de la tierra. 14 Trabaja la tierra mojada. Sus comedores se pican.

 ??  ??
 ??  ??
 ?? CONSULTEU AQUÍ LA PROGRAMACI­Ó D’AVUI I DELS PROPERS DOS DIES DE TOTS ELS CANALS ?? Grandes inventos. LocoMundo. Ilustres ignorantes. Nadie al volante. Cero en Historia. Pel·lícula: La jungla.
Pel·lícula: El patriota. Blue Bloods: familia de policías: La estrella de plata. ¿Cómo lo haríamos hoy? Nadie al volante. Late Motiv. La Resistenci­a.
Gran Bretaña desde el aire. En tren por el nuevo continente: Estados Unidos.
El turista. Miquel Silvestre en Viajar: Marruecos. En ruta con Norman Reedus.
Gran Bretaña desde el aire. El turista. En tren por el nuevo continente: Estados Unidos. Miquel Silvestre en Viajar: Marruecos. En ruta con Norman Reedus. El turista.
CONSULTEU AQUÍ LA PROGRAMACI­Ó D’AVUI I DELS PROPERS DOS DIES DE TOTS ELS CANALS Grandes inventos. LocoMundo. Ilustres ignorantes. Nadie al volante. Cero en Historia. Pel·lícula: La jungla. Pel·lícula: El patriota. Blue Bloods: familia de policías: La estrella de plata. ¿Cómo lo haríamos hoy? Nadie al volante. Late Motiv. La Resistenci­a. Gran Bretaña desde el aire. En tren por el nuevo continente: Estados Unidos. El turista. Miquel Silvestre en Viajar: Marruecos. En ruta con Norman Reedus. Gran Bretaña desde el aire. El turista. En tren por el nuevo continente: Estados Unidos. Miquel Silvestre en Viajar: Marruecos. En ruta con Norman Reedus. El turista.
 ??  ?? Al dibuix de dalt hi ha vuit diferèncie­s respecte al dibuix de sota
Al dibuix de dalt hi ha vuit diferèncie­s respecte al dibuix de sota
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain