La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

C Cuñados 7A

Comèdia: Eduardo i el seu cunyat Sabonis acaben de ficar la pota en un dels seus negocis i necessiten molts diners per superar la crisi. 89 min.

D

De Dalí a Miquel 7A

Documental: Miquel Marcé i Morera és conegut com el Dalí de Valls, que navega en un mar de paisatges onírics i surrealist­es. 80 min.

Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna

7A

Animació: Els nens escollits es reuneixin novament per combatre el causant d’uns incidents: Eosmon. 95 min. ¿Dónde está Mikel?

12A

Documental: Novembre de 1985. Mikel Zabalza, un jove conductor d’autobús, és detingut per la Guàrdia Civil junt a altres persones, en el marc d’una operació antiterror­ista. 80 min.

E

El agente topo

APTA

Documental: Rómulo, un investigad­or privat, rep de part d’una clienta l’encàrrec d’investigar sobre l’estat de salut de la seva mare, que viu en un asil. 90 min.

El cargol i la balena, i altres contes del mar

APTA

Animació: Amb esperit inquiet i ganes de descobrir el món, un cargol s’embarca en un viatge a través dels mars. Inclou els curts La fulla, A l’aigua! i La pesca miraculosa. 57 min.

El horizonte

12A

Drama: Estiu de 1976. Europa està patint una onada de calor implacable i una de les pitjors sequeres de la seva història. A la granja dels seus pares, Gus passa les seves vacances. 92 min.

El Informe Auschwitz

16A

Bèl·lica: Freddy i Waler són dos joves jueus eslovacs que el 1942 van ser deportats a Auschwitz. El 10 d’abril de 1944 aconseguei­xen fugir. 88 min.

El núvol

16A

Terror: Per salvar la seva granja de la fallida, una mare soltera es llança a una arriscada cria de llagosta comestible­s. 101 min.

El padre

12A

Drama: L’Anthony, un home de gairebé 80 anys, rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, l’Anne, intenta imposar-li. 97 min.

El profesor de persa

16A

Drama històric : França, 1942. Amb altres jueus, Gilles és arrestat per soldats de les SS i enviat a un camp de concentrac­ió a Alemanya. Allà aconseguei­x evitar l’execució. 127 min.

En guerra con mi abuelo 7A

Comèdia: El Peter ha d’abandonar la seva habitació quan Ed, el seu avi vidu, es muda a casa seva. El Peter vol que marxi, però l’Ed no li ho posarà fàcil. 97 min.

Entre nosotras

7A

Drama romàntic: La Nina i la Madeleine han amagat el seu amor durant dècades. Per a tots, i inclús per a la tafanera filla de Madeleine, són simplement dues bones veïnes que viuen a la mateixa planta. 95 min.

F

Fritzi: Un conte revolucion­ari

APTA

Animació: Alemanya de l’Est, 1989. El mur que divideix el país està a punt d’esfondrar-se. Fritzi, de dotze anys, té cura de Sputnik, el gosset de Sophie. 86 min.

G Godzilla vs. Kong 12A

Ciència ficció: Les llegendes Godzilla i Kong xoquen quan aquests mítics adversaris es donen cita en un titànic combat mentre el destí del món penja d’un fil. 113 min.

Guerra de mentiras

12A

Comèdia negra: Història grotesca i surrealist­a de com es va iniciar la guerra de l’Iraq, basada únicament en mentides del servei secret alemany. 108 min.

H Hasta el cielo 16A

Thriller: La vida de l’Ángel canvia per sempre quan, després barallar-se amb el nòvio d’una noia que acaba de conèixer, aquest l’anima a unir-se a la seva banda d’encastador­s que té en escac tota la policia de Madrid. 121 min.

I

I Care a Lot 16A

Comèdia: Marla Grayson no té escrúpols a l’hora de beneficiar­se dels altres. S’ha aprofitat de dotzenes de jubilats com a tutora legal. 118 min.

Inmune

16A

Thriller: Han passat quatre anys des que una pandèmia mundial va assolar el món. Tanmateix apareix una nova i perillosa mutació del virus. 84 min.

L

La boda de Rosa

APTA

Comèdia: A punt de fer 45 anys, la Rosa s’adona que ha viscut sempre per i per als demés. Així que decideix prémer el botó nuclear, engegar-ho tot a passeig i prendre les regnes de la seva vida.97 min.

La pasión en el arte 7A

Documental: L’esdevenime­nt sobre la mort i resurrecci­ó de Crist és, possibleme­nt, el motiu més representa­t pels grans artistes de la història. 86 min.

La Sra. Lowry e hijo

7A

Drama: L.S. Lowry és una de les figures artístique­s més importants del Regne Unit de mitjans del segle XX. Lowry és un pintor famós per la seva visió única de nord-oest industrial d’Anglaterra.91 min.

La última primavera

12A

Documental: A la Cañada Real, un barri de barraques als afores de Madrid, sorgeixen tensions entre les autoritats i els veïns, ja que els terrenys han estat venuts. 77 min.

La vampira de Barcelona

18A

Thriller: A la Barcelona de principis del segle XX, la desaparici­ó de Teresa Guitart commociona el país. La sospitosa és coneguda com la Vampira de Raval. 102 min.

La vida de Brian

13A

Comèdia: El Brian neix en un pessebre de Betlem el mateix dia que Jesucrist. Un cúmul d’equívocs fa que porti una vida paral·lela a la del veritable fill de Déu. 93 min.

Las niñas

7A

Drama: La Celia, una nena de 11 anys que estudia en un col·legi de monges de Saragossa, és empesa per la Brisa, una nova companya, cap a una nova etapa en la seva vida: l’adolescènc­ia. 97 min.

Libertad

16A

Drama: Segle XIX. Durant 17 anys, Lucía la Llanera ha estat pujant al patíbul sent indultada a l’últim moment, però per fi serà alliberada. 135 min.

Libreros de Nueva York

7A

Documental: Una carta d’amor a la cultura del llibre en el món fascinant de les llibreries especialit­zades en obres antigues de la ciutat de Nova York. 99 min.

Los Croods: una nueva era

APTA

Animació: Els Croods han d’afrontar el seu major desafiamen­t fins avui: conèixer una altra família. 95 min.

Los Estados Unidos contra Billie Holiday

Drama: Billie Holiday, una de les millors intèrprets de jazz de tots els temps, passa la major part de la seva carrera adorada pels seus fans. 130 min.

Los traductore­s

16A

12A

Thriller: Nou traductors, de nou nacionalit­ats diferents, són contractat­s per traduir una trilogia, i han de romandre tancats sense contacte amb el món exterior. 105 min.

M

Minari. Història de la meva família 7A

Drama: A la dècada de 1980, durant la presidènci­a de Reagan, una família d’emigrants sud-coreans als Estats Units decideix traslladar-se a Arkansas. 115 min.

Monster Hunter 12A

Acció: Quan una inesperada tempesta de sorra transporta a tinent Artemis i la seva unitat a un nou món, els soldats descobreix­en la llar d’enormes i aterridors monstres. 99 min.

N

Nació 12A

Documental: 1969: Neus Lusquiños entra a treballar a la fàbrica de pisa «Pontesa» als 14 anys. Recorda el primer sobre amb la paga setmanal, no massa gran. 92 min.

Nomadland

12A

Drama: Després del col·lapse econòmic d’una zona rural a Nevada, Fern decideix pujar a la seva furgoneta i posar-se a la carretera convertida en una nòmada moderna. 108 min.

Nuevo orden

16A

Drama: Un luxuós casament de l’alta societat fa un gir inesperat un gir quan una sobtada social dona pas a un violent cop d’estat, sota la mirada de la jove i solidària núvia. 86 min.

O

Otra ronda

Comèdia dramàtica: Hi ha la teoria que les persones haurien de néixer amb una petita quantitat d’alcohol a la sang, i que una lleugera embriagues­a incrementa la creativita­t. 115 min.

P

Pequeños detalles 16A 12A

Thriller: A Joe Deacon, el xèrif adjunt del comtat de Kern, l’envien a Los Ángeles pel que hauria de ser una ràpida recopilaci­ó de proves. 127 min.

R

Raya i l’últim drac

APTA

Animació: En Kumandra, humans i dracs van conviure en harmonia fins que una força maligna va amenaçar la Terra i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. 107 min.

Regreso a Hope Gap

Drama: Una parella i el seu fill visiten un poble costaner, on el pare li diu al seu fill que vol deixar la seva mare. 100 min.

Relic

7A

16A

Terror: L’Edna té demència. Amb la seva filla i la seva neta, han de fer front al terror a la seva casa de camp. 89 min.

Ruega por nosotros

16A

Terror: Després de l’aparició de la Mare de Déu, Alice és capaç de sentir, parlar i curar els malalts. Corre la veu i la gent acudeix per presenciar el miracle. 100 min.

S Sentimenta­l 16A

Comèdia: El Julio i l’Anna, una parella mal avinguda, conviden a casa uns veïns i tots tenen una experiènci­a catàrtica. 78 min.

T

The Mauritania­n 16A

Drama: Mohamedou Ould Slahi sobreviu a la presó de Guantánamo després d’haver estat detingut i empresonat sense càrrecs durant una dècada pel govern d’Estats Units. 129 min.

Tom i Jerry

7A

Animació: La rivalitat més popular de la història es dispara quan Jerry es muda a un hotel magnífic de Nova York en vigílies del casament de segle. 101 min.

Trolls 2: Gira mundial

APTA

Animació: La Poppy i el Branch descobreix­en que la reina Bàrbara, membre de la reialesa del hard rock, i el seu pare, el rei Metal, volen acabar amb la resta de gèneres musicals. 94 min.

U

Un efecto óptico

Comèdia: Alfredo i Teresa són un matrimoni de Burgos que viatja a Nova York amb la intenció de desconnect­ar i fer tots els plans que vénen a la guia. 80 min.

Uno cero uno. El límite de lo imposible 12A

7A

Biopic: La campiona mundial de busseig lliure Natalia Molchanova tracta de superar el récord 101 metres de profundita­t en descens lliure i apnea. 97 min.

V

Van Gogh. De los campos de trigo bajo cielos nublados APTA

Documental: Una nova visió de Van Gogh a través de l’herència de la major col·leccionist­a privada de l’obra de l’artista holandès, Helene Kröller-Müller. 90 min.

W

Wonder Woman 1984 12A

Acció: La Wonder Woman fa un gran salt al futur i aterra als anys 80, on haurà d’enfrontar-se a dos nous enemics: Max Lord i Cheetah. 151 min.

Y

Y llovieron pájaros 12A

Drama: Tres ancians han decidit retirar-se del món i viure en els boscos del Canadà. 124 min.

Yo niña

12A

Drama: Harmonia és una nena petita que viu amb els seus pares. Ells no encaixen amb la definició tradiciona­l de família: viuen en una cabana a sud d’Argentina, sense llum, gas ni aigua corrent.85 min.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain