La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’Atlètic perd encara més força

Els matalasser­s mantenen el lideratge però no passen de l’empat contra el Betis

- FUTBOL TRENTENA JORNADA DE LA LLIGA SANTANDER

Correa, que es va obstinar amb un defensor i va aconseguir centrar per a Carrasco. El belga va ser molt hàbil, va fintar un defensor, que se’n va anar a terra, i va batre Claudio Bravo gairebé a porta buida.

En ple desconcert local, l’Atlètic va poder sentenciar al cap de nou minuts amb un bon cop de cap de Saúl ben tapat per Bravo quan es cantava el 0-2.

El Betis va aconseguir ficar-se en el partit passat el primer quart d’hora inicial. Amb un Fekir erràtic va anar aproximant-se de mica en mica als voltants d’Oblak per la banda esquerra. Va trobar l’empat al minut 20, en una gran centrada d’Álex Moreno i una rematada de Tello anticipant-se a Giménez.

A partir d’allà la igualtat va ser màxima. No hi va haver grans ocasions perquè les defenses van estar molt atentes. Carrasco va desbaratar l’ocasió més clara en

L’Atlètic, sense Luis Suárez ni Llorente, va arrencar fort però ja no és aquell de la primera volta

anticipar-se a Emerson quan es disposava a fulminar Oblak. La primera part va acabar amb ensurt per als matalasser­s, amb João Félix estès a terra a la frontal de l’àrea per una dura entrada de Mandi al turmell del portuguès.

La segona part va començar amb el portuguès encara al terreny de joc, però amb el menino coixejant de manera considerab­le. Va trigar un minut a tirar-se a terra i Simeone el va substituir per Lucas Torreira.

Altre cop va començar millor l’Atlètic, més decidit a buscar la victòria. Tot i això, la primera ocasió va ser per al Betis, un cop de cap d’Emerson després del servei d’un córner que va parar Oblak.

Com ja va passar a la primera part, el Betis es va anar apropiant de la pilota amb el pas dels minuts. Simeone va refrescar l’equip amb Lodi i Vitolo però no li va funcionar. El partit virava a poc a poc cap al Betis.

Giménez va evitar el gol al 73 en tapar de manera espectacul­ar una rematada de Ruibal. Un minut després va ser Oblak qui va treure a córner amb una mà miraculosa un xut de Lainez que entrava engegat al pal. L’Atlètic va tenir dues ocasions a l’afegit però Correa no en va encertar cap davant Claudio Bravo.