La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’Espanyol es posa en òrbita

Els blanc-i-blaus avantatgen en deu punts el tercer classifica­t quan falten vuit jornades

- FUTBOL TRENTA-QUATRENA JORNADA DE SEGONA DIVISIÓ

sència de laterals dretans sans, va ser decisiu en el tall en diverses ocasions, però la primera vegada que va tocar la pilota va deixar un passi curt a Diego López que Arnaiz no va saber convertir en l’empat. L’Espanyol es va trobar a gust sortint a la carrera, amb Embarba de llançador per la dreta. En una de les cavalcades Omeruo va tallar el seu centre amb el braç en el penal més clar dels assenyalat­s últimament. De Tomás va enviar la pilota al travesser en l’intent de Panenka. Es tracta del segon penal consecutiu que falla el davanter madrileny. Sense temps per al respir, Riesgo va salvar sobre la línia de gol una rematada de David López.

L’Espanyol no va permetre que el rival el sotmetés al començamen­t del segon acte. I quan el segon gol sortia va arribar la polèmica en forma de gol per al Leganés. Miguel va afusellar Diego López dins de l’àrea, però abans Robert Ibáñez, en fora de joc, va passar per sobre de la pilota sense tocar-lo, però despistant Pedrosa en la intenció d’obstruir un possible tret. Des de la sala VOR no van ajudar Iglesias Villanueva i van validar una acció dubtosa.

Hi havia massa en joc perquè l’Espanyol no donés la rèplica. I ho va fer amb contundènc­ia. Va ser Nico Melamed, el dia del seu 20è aniversari, el que va connectar una volea meravellos­a dins de l’àrea per fer el gol de la victòria. Un gol que fins i tot no significa gaire, però que posa en òrbita l’equip perico en el camí cap a Primera Divisió.

 ?? ALEX CAPARROS / GETTY ?? Darder marca des de 50 metres
ALEX CAPARROS / GETTY Darder marca des de 50 metres

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain