La Vanguardia (Català-1ª edició)

Set intervenci­ons dels socis entre el 2010 i el 2021

-

13/VI/2010 SANDRO ROSELL PRESIDENT Un rècord de participac­ió blaugrana converteix Sandro Rosell en el president més votat de la història. Més d’un 60% dels socis que van anar a les urnes li fan confiança i ell respon amb una proclama: “No us fallaré”.

23/I/2014

ROSELL DIMITEIX

El mandat de Rosell era de sis anys, però s’acaba abruptamen­t al cap de tres i mig. En el comiat assenyala que pren la decisió per defensar la imatge del club, explica que tant ell com la seva família han rebut amenaces i cedeix el testimoni al vicepresid­ent Josep Maria Bartomeu, a qui es veu aleshores com un continuist­a de perfil discret. En el rerefons de tot plegat, un dur desgast per les condicions del fitxatge de Neymar, envoltades en una nebulosa. 5/IV/2014 REFERÈNDUM ESPAI BARÇA Bartomeu pren la presidènci­a per completar el mandat. L’acompanyen els directius en càrrec i tres vicepresid­ents: Cardoner, Faus i Vilarrubí. Entre els projectes candents, el referèndum sobre la remodelaci­ó del Camp Nou, l’Espai Barça. El soci torna a prendre la paraula i un 31% del cens donen un sí majoritari, amb més d’un 72% de vots a favor. 18/VII/2015 BARTOMEU REELEGIT

El Barça de Luis Enrique conquereix el triplet i Bartomeu anuncia eleccions a la presidènci­a per ratificar un càrrec que –se l’acusava– ocupava sense haver passat personalme­nt per les urnes. En la votació en ple estiu aconseguei­x un suport majoritari: més de la meitat dels votants li donen el vistiplau, davant de Laporta i, ja molt lluny, de Benedito i Freixa.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain