La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Bayern busca la gesta de la remuntada contra el PSG de Neymar i Mbappé

- CARLOS NOVO Quarts de final Bayern 2 Porto 0 PSG Chelsea B. Dortmund Liverpool Liverpool 1 PSG 3 Chelsea 2 Bayern Porto M. City R. Madrid

El Parc dels Prínceps veurà aquesta nit el duel més esperat dels quarts de final de la Champions, un Bayern que necessita una gran remuntada, obligat a esmenar el 2-3 de l’anada a Munic, davant un PSG molt a prop de consumar la seva revenja de la derrota de la final de la temporada passada a Lisboa.

Pocs partits reuneixen ara mateix més atractius que el d’aquests dos grans preferits al màxim trofeu europeu. Les grans cartes de l’equip de Pochettino són les seves grans estrelles, Neymar i Mbappé, amb el gran estat de forma del seu porter costa-riqueny Keylor Navas.

Els francesos han perdut a última hora Marquinhos per problemes a l’adductor esquerre, però tornarà a l’onze l’argentí Leandro Paredes, sancionat a l’anada. Potser també Marco Verratti, que se la va perdre per la covid.

Ningú no se’n fia, al PSG, que ja ha patit altres remuntades, la més escandalos­a la del Barcelona el març del 2107. Per Pochettino, “el Bayern sempre és preferit”.

Al Bayern, Hans-Dieter Flick afronta el partit amb dues baixes molt importants: Robert Lewandowsk­i, amb lesió de lligaments al genoll i amb una contundènc­ia anotadora que ja es va trobar a faltar a l’Allianz, i Gnabry, amb coronaviru­s. Goretzka ha viatjat, però es dubte que pugui jugar perquè arrossega problemes musculars. Amb tot, el poder ofensiu dels bavaresos serà molt: Choupo-Moting, Leroy Sané, Thomas Müller i Kingsley Coman.

Flick no descarta Goretzka, però,

R. Madrid 3

M. City 2

B. Dortmund 1 si no juga, obligarà a avançar Alaba al centre del camp i serà Lucas Hernández el que ocuparà la posició de l’austríac al centre de la defensa. Alaba no vol renovar, i podria jugar avui el seu últim partit europeu amb els bavaresos.

La cita arriba al Bayern en un moment en què hi ha turbulènci­es internes a causa dels conflictes entre Flick i el director esportiu, Hasan Salihamidz­ic, que han portat fins i tot que es discuteixi sobre la continuïta­t del tècnic.

En l’altre quart de final, el Chelsea és un claríssim preferit després d’imposar-se 0-2 al Porto a l’Estádio do Dragão. El vencedor espera el que surti classifica­t del Liverpool-Reial Madrid demà a Anfield.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain