La Vanguardia (Català-1ª edició)

És hora de governar

-

Dol haver de reconèixer que fa massa temps que tenim una sèrie de governs interins i poc útils per servar la Generalita­t. Per causes diverses, el Parlament no ha sabut trobar la persona idònia per liderar el futur. Quan més falta fa poder sumar voluntats, sembla que només prosperin les desqualifi­cacions.

La recerca del bé comú i el suport a les persones ha de ser l’objectiu de tot govern, però darreramen­t sembla que allò que més ocupa els nostres governants són les enquestes, el dia a dia, la immediates­a, els titular dels diaris de demà... És dramàtica la falta d’idees i de propostes engrescado­res per al futur del nostre país.

Tenim tota l’estructura del Parlament paralitzad­a en la feina de fer lleis i d’impulsar i controlar el Govern.

És hora d’aprofitar més aquests recursos avui desaprofit­ats. Hi ha molta feina per fer i segur que poden ferla bé, només cal mirar-se menys el mèlic i atendre més i millor les necessitat­s de la ciutadania.

Ferran Pont i Puntigam Subscripto­r Terrassa

Enric Vidal mostra com l’emblemàtic­a muntanya del Canigó s’alça coberta de blanc aquesta primavera, en contrast amb l’intens color groc dels camps de l’Alt Empordà, a la rodalia de Figueres. Compartiu les fotografie­s a participac­ion@lavanguard­ia.es

La primavera nevada del Canigó

platges, jardins i bosquets, un indret mediterran­i privilegia­t i punt de trobada ¿no mereixeria d’una vegada ser degudament completada i urbanitzad­a de vegetació i bon passeig?

Josep Morera i Angulo

Barcelona

adrid

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain