La Vanguardia (Català-1ª edició)

JLo i Rodríguez trenquen

La cantant i l’esportista posen fi a quatre anys d’amor

- ISABEL CLARÓS Èxit. Família.

L’¡Hola! obre la portada amb la mort del duc d’Edimburg, però també dona protagonis­me a Julia Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique, que diumenge fa 18 anys i al casament de Jaime Martínez-Bordiú. La revista es ven demà amb La Vanguardia per 2,70 euros.

A l’‘¡Hola!’ Julia Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique, fa 18 anys

Toribi de Liébana, Engràcia, Lambert, Caius, Benet Josep Labre, Carisi, Calixte, Cremenci, Drogó, Joaquim

Des de fa unes setmanes la relació entre Jennifer López (51) i Álex Rodríguez (47) no està en el seu millor moment. La parella va confirmar que havia anul·lat definitiva­ment el casament, després d’haver-lo posposat dues vegades, i anava a teràpia per mirar de salvar la relació. Però no han pogut superar la crisi i ahir la cantant i l’exjugador de beisbol anunciaven la ruptura definitiva, després de quatre anys junts.

“Ens hem adonat que estem més bé com a amics i esperem continuar-ho sent”, comença el comunicat conjunt que López i Rodríguez han enviat a la revista Today. “Continuare­m treballant plegats i fent-nos costat en els nostres negocis i projectes compartits. Ens desitgem el millor per a nosaltres i per als nostres fills. Per respecte a ells, l’únic que hem de dir és gràcies a tots els que han enviat paraules amables i suport”.

Fa poc més d’un mes diversos mitjans dels Estats Units van anunciar la ruptura de JLo i Álex Rodríguez, que estaven compromeso­s des del setembre del 2019. Va ser llavors quan la parella va emetre un comunicat en què desmentien que haguessin trencat i matisaven que estaven “trebabesso­ns llant en algunes coses” per superar la crisi.

En una entrevista recent, Jennifer López va comentar que amb Rodríguez van veure una terapeuta durant la quarantena i que els havia estat “molt útil”. Des de l’inici de la relació era habitual veure l’artista del Bronx, d’origen porto-riqueny, amb el jugador novaiorquè­s, d’ascendènci­a dominicana, amb els seus fills: els

Max i Emme (13), de López, nascuts de la relació amb Marc Anthony; i Natasha (16) i Ella (12), de l’esportista amb la seva exdona Cynthia Scurtis.

Álex Rodríguez i Jennifer López es van conèixer quan ella estava casada amb Marc Anthony, però no van començar la relació fins al 2017. Els cantants es van separar el juliol del 2011, mentre que Rodríguez i la seva dona van trencar el juliol del 2008, només tres mesos després que nasqués la seva segona filla per una infidelita­t amb una ballarina.

Quan l’exesportis­ta era una promesa del beisbol amb 23 anys, una periodista li va preguntar quina seria la cita somiada per a Álex Rodríguez. “Jennifer López. Tant de bo puguis aconseguir-me una cita amb ella”, va contestar sense dubtar. Dues dècades després va sortir amb l’artista i li va regalar un anell d’un milió de dòlars quan es van prometre.

López s’ha casat tres vegades, amb l’escriptor cubà Ojani Noa, el 1997; amb el ballarí Chris Judd, el 2001, i amb el cantant Marc Anthony, el 2004. A més d’haver mantingut relacions amb Ben Affleck (2002) i el ballarí Casper Smart (2011). Per la seva banda, Álex Rodríguez, després de la ruptura matrimonia­l va mantenir aventures amb Kate Hudson, Cameron Díaz i Madonna.

Fa un mes la parella va anunciar que treballave­n per mirar d’arreglar la relació

 ?? HECTOR RETAMAL / AFP ?? Guapos, feliços i triomfador­s, es van convertir en un símbol de la comunitat hispana dels Estats Units
La parella compartia fotos amb els seus fills: l’Emma i en Max (13), de JLo, i la Natasha (16) i l’Ella (12), de l’Álex
HECTOR RETAMAL / AFP Guapos, feliços i triomfador­s, es van convertir en un símbol de la comunitat hispana dels Estats Units La parella compartia fotos amb els seus fills: l’Emma i en Max (13), de JLo, i la Natasha (16) i l’Ella (12), de l’Álex
 ?? INSTAGRAM ??
INSTAGRAM
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain