La Vanguardia (Català-1ª edició)

La covid i el divorci estan arruïnant Robert De Niro

- REDACCIÓ

La pandèmia del coronaviru­s i l’alt tren de vida de la seva ex estan arruïnant Robert De Niro, segons ha explicat la seva advocada, Caroline Krauss, en una audiència virtual pel procés de divorci de l’actor i Grace Hightower (65).

“De Niro té 77 anys, i, malgrat que s’estima el seu ofici, no hauria de veure’s obligat a treballar a aquest ritme vertiginós. Quan tindrà l’oportunita­t de no agafar tots els projectes que se li presentin? O de no treballar sis dies a la setmana durant dotze hores al dia simplement per seguir el ritme de la set de Hightower per Stella McCartney?”, exposava la lletrada amb referència als gustos cars de l’exesposa. “De Niro es podria posar malalt demà, i la festa s’haurà acabat”, concloïa.

L’advocat de Grace Hightower desmenteix que els comptes de l’actor estiguin secs: “Va guanyar cinc milions de dòlars per la pel·lícula El irlandés; se’n va gastar 450.000 en un lloguer d’estiu a Amagansett el 2019, 150.000 més en unes vacances d’Acció de Gràcies i un milió en els seus fills adults el 2019 i el 2020”, explicava a Fox News. De Niro i Hightower es van conèixer el 1987 i es van casar deu anys després. Al cap de dos anys se separaven per primera vegada. Tot i que el 2004 van renovar els vots, el 2018 van decidir divorciar-se. Tenen dos fills en comú, Elliott (22) i Helen Grace (9).

Al juliol l’actor va al·legar que la covid havia delmat els seus ingressos, de manera que havia de rebaixar el límit mensual de la targeta de crèdit de la seva ex de 100.000 a 50.000 dòlars (de 88.000 a 44.000 euros).

 ?? INSTAGRAM ??
INSTAGRAM
 ?? ANDY KROPA / GTRES ?? De Niro i Grace Hightower
ANDY KROPA / GTRES De Niro i Grace Hightower

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain